Mark112 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Witam koleżanki i kolegów. Wiadomo, że pięknych zoa jest całe mnóstwo,czy moglibyście pokazać na forum fotki swoich zoanthusów jakie posiadacie w zbiornikach. Ciekawi mnie, czy wszystkie zoa da się w łatwy sposób utrzymać,czy te kolorowe,wyszukane "piękne cukierki " nie grymaszą i nie strzelają focha w domowych akwariach. Proszę o chwalenie się fotkami ładnych zoa . Pozdrawiam Mariusz Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 A gdzie foty Twoich zoa? Dawaj, niech wszyscy zobaczą, jakie ładne masz te, co dziś zabrałam od Ciebie szybko pootwieraly mordki i cieszę się ich widokiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amebcia Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Zoa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Moim zoa nie zrobiłem jeszcze dobrych fotek. Wydaje mi się, że są one bardziej pospolitymi zoasami,a nie cukiereczkami. Cieszę się, że Twoje zoa już zaczęły się otwierać. Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Mój telefon nie nadaje się do robienia fot, ani 10 % urody nie oddaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Trudno oddać kolorystykę korali w niebieskim świetle Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Mark112 (wyświetl historię edycji) Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Też robione tylko telefonem ale wrzucę Te straciły kolor bo 2 tyg były zamknięte, ale dochodzą do siebie powoli Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Te wyżej,to chyba te same co na moim zdjęciu ,ale nie jestem pewien na 100 %. Gdzie kupujecie fajne zoa ? Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziobo Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 No to i ja się przyłącze Cytuj [/center] Cyrkulacja rw 8 i rw 4 swiatlo blau 6x39 Odpieniacz Deltec SC 1456 obieg Jebao 3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomo Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Temat fajny, ale gdzie te cukierki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoralHouse Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Tomo Takie mogą być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Co do fochów, to jeśli zoa mają dobre warunki, to będą dobrze rosły Mam teraz w akwariach szczepki różnych rzadkich i drogich odmian, typu Rastas, Purple Hornet itd... i nie zauważyłem, aby były jakoś bardziej wrażliwe od innych. Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mark112 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2016 Andrzej gdzie można nabyć takie zoa jak na drugim i ostatnim zdjęciu które zamieściłeś ? CoralHouse Fajne te cukierki . Widzisz Tomo są cukierki Cytuj Mark 112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malcik24 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Trochę słaba jakość bo robione telefonem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 No to i ja się przyłącze To są protopalythoa lub coś w tym obszarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 "Wrsdz" - takie "kwiatki" to chyba tylko w Holandii hehe śliczne są na prawdę, ja się jeszcze chwilkę wstrzymam bo czekam na kilka innych odmian i wtedy zaprezentuje... obecnie już zdobyłem 18 odmian Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) "Wrsdz" - takie "kwiatki" to chyba tylko w Holandii hehe śliczne są na prawdę, ja się jeszcze chwilkę wstrzymam bo czekam na kilka innych odmian i wtedy zaprezentuje... obecnie już zdobyłem 18 odmian Dokładnie zakupione świeżo na miejscu w kraju tulipanów hahah Bedzie więcej czekam spokojnie . Cos sprzedawca mówił ze sa z rodziny LOTR , ale ja specjalista nie jestem od ZOA . Matko bosko z gladelupy teraz widze : 18 odmian ? To dopiero las ZOA , czekam na zdjecia . Miłego Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 11 Stycznia 2016 przez wrsdz (wyświetl historię edycji) Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr_Garden Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 LOTR - Lord of the Ring Zoa czyli same kozaki Cytuj Akwarium 180L Ricordea&Zoa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 Kupowałem tu ( drugie od prawej ): Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omada Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 A oto moje cukiereczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wasiu692 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 A oto moje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bleble Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 ja hoduje takie zoaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joopa Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2016 bleble ładnie masz kozaczki i nie z tych tanich Cytuj akwarium 100x55x45; lampa Ati sunpower 6x39; obieg Tunze Silence 1073.020; cyrkulacja 2x6055, odpieniacz DYI BK160 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach