maciej01 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2017 Gratulacje cieszę się, że wygrał kolega z miękkimi koralami.!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) Dziękuje serdecznie dla wszystkich którzy na mnie głosowali :).Dla mnie to bardzo wielki zaszczyt i piękne chwile mojego życia w którym bardzo mocno Kocham swoją pasję.Dziękuje też dla osób które startowały , macie bardzo piękne zbiorniki i artystyczną duszę.Dziękuje też dla organizatorów i sponsora tego konkursu "SeaFarm".Po samym już dostaniu się do Totm otrzymałem od Seafarm produkty które bardzo mocno uszlachetniły moje akwarium.Od samego początku mojej przygody z Akwarium Morskim dążyłem do tego aby udowodnić,że akwarium morskie potrafi cieszyć moje oko, i nie potrzebuje upychania większej ilości aktyniki ,oraz sadzenia lasu acropor.Oczywiście bardzo mocno doceniam też akwarystów którzy potrafią mieć piękne lasy acropor .Jeszcze raz bardzo mocno dziękuje ! Tutaj możecie obejrzeć video sprzed miesiąca jeszcze Edytowane 2 Lutego 2017 przez Artur Tokajuk (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach