Gość Zgłoś Napisano 22 Maja 2016 tu były jeszcze 2 tyg temu http://allegro.pl/dioda-led-cob-panel-30w-blue-niebieska-i5678536525.html napisz może mają a nie chciało się wystawić na aukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 22 Maja 2016 Chyba miałam szczęście z tymi RB Czekam tylko aż mi wróci telefon z naprawy (nie mam innego aparatu niż w telefonie) i zrobię tę obiecaną relację z wykonania. Lampa wyszła na prawdę super! bardzo ładnie wygląda zbiornik, widać delikatne bliki, które nie męczą oczu, a wiatraki mimo Waszych sugestii, żeby dać większe ciągle "chodzą" na minimum mocy. Radiator jest ledwo letni, pewnie i bez wiatraków dałoby radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 10 Lipca 2016 Tak Nika miałaś szczęście od pół roku nie ma tych Royal blue tyljo tego mi brakuje żeby skończyć lampę Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lipca 2016 na ebayu są - konto się zakłada w 2 min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Lipca 2016 To podjadę któregoś dnia do ciebie i mi to konto założysz, bo chyba za ciemny byk jestem i po kilku próbach jakieś bzdury mi wyskakują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 10 Lipca 2016 Można szybciej kwestia prędkości neta Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 No dobra, czas na zakupy i budowanie, tylko zastanawiam się nad mocą, moje akwarium na 70 cm wysokości, czy 30W nie będą za małe? Teraz mam 50W bez sterowania i wydaje mi się że prześwietlam. Czy ktoś ma LEDy 30W w baniaku o wysokości 60 - 80 cm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 20 Lipca 2016 Ja mam 60 cm wysokości i dla moich miekasow i lps na piachu wystarcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 21 Lipca 2016 Zatem - na zakupy , tylko led 30W royal blue to jakiś rarytas w polsce niedostępny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 21 Lipca 2016 Ciekawe, dlaczego brakło ich w Polsce. A pytałeś u tego sprzedawcy? Może było małe zainteresowanie, dlatego nie sprowadza ich. U mnie w lampie siedzą 4 niebieskie i 3 białe. Trzeba wziąć poprawkę niebieskie świecą znacznie słabiej, niż białe. Może wystarczyłyby mi 2 białe na 5 niebieskich, ale nie wiem, czy nie byłoby wtedy zbyt niebiesko i czy oświetlenie nie byłoby za słabe. Białe mam skręcone na 40%, niebieskie na 85% i tak jest w miarę ok. Gdybym dała białe tez na 80 to byłoby za jasno i akwarium nie wyglądałyby miło dla oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek-sl Zgłoś Napisano 27 Sierpnia 2016 Hey a mial ktos takie wianki przy wgrywaniu sketcha? avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 1 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 2 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 3 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 4 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 5 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 6 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 7 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 8 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 9 of 10: not in sync: resp=0xae avrdude: stk500_recv(): programmer is not responding avrdude: stk500_getsync() attempt 10 of 10: not in sync: resp=0xae Problem z wgrywaniem na płytkę. Sprawdź http://www.arduino.cc/en/Guide/Troubleshooting#upload w poszukiwaniu sugestii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remi Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2016 A jakaś fotka była ??? Można prosić ciekawy jestem jak to świeci Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka A te białe to jaka temp mają bo link z allegro juz archiwum Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach