azgar Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 w sobotę kupiłem Pterapogon kauderni dzisiaj patrze i ma takie kropki na płetwach czy to normalne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blizzard2009 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 Ciezko powiedziec, moj w tym miejscu nie ma kropeczek...ale Twoj na ciele jest czysty wiec moze to nic takiego. Jedyne co widać to że chyba jest mocno głodny.... Cytuj POPRZEDNIE SZKŁO: tutaj OBECNE SZKŁO: tutaj * 150x55x55cm, sump120x40x43cm * * ATI Sunpower 8x54W * * odpieniacz DIY by Erni na pompie DC3000 " * start na 20kg suchej Marco Rocks + 15l Siporax * * refugium * Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 na bocznej pletwie tez taka jedna kropeczkę zauważyłem ale ciężko było zdjęcie zrobić, apetyt na szczęście ma i żadnych objawów ospy nie widzę poza kropkami na czarnych paskach też nic nie widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 Spokojnie, rybka musi się zaaklimatyzować. Jak je to będzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 Tę kropki są bardzo drobne, wydają się drobniejsze niż ospa. Masz jakiegoś czysciciela? Krewetke czy doktorka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tist Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2016 U moich takie kropeczki pojawiały się po stresie np. zaraz po wpuszczeniu do zbiornika, po podmiankach, dodaniu nowej rybki (może akurat takie nerwowe mi się trafiły) Myślę, że za dzień lub dwa będzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2016 (edytowane) jednak rybka zdrowa jak by kogos interesowało możliwe ze stres to był Edytowane 26 Czerwca 2016 przez azgar (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach