Roman.P Zgłoś Napisano 9 Października 2016 Witam. Używał ktoś tego preparatu? Z jakim skutkiem? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 11 Października 2016 Nikt nie używał? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin-JM Zgłoś Napisano 11 Października 2016 Ja używałem RemAlgae Pond Vamoss w stawie obok domu. Niestety bez jakiegokolwiek rezultatu. Gloniska jak były tak zostały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 11 Października 2016 Ja używałem RemAlgae Pond Vamoss w stawie obok domu. Niestety bez jakiegokolwiek rezultatu. Gloniska jak były tak zostały. Ale to chyba inny preparat i inna woda? Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chopen82 Zgłoś Napisano 30 Października 2016 Właśnie zacząłem stosowanie dam znać czy wpłynie na liczbę glonów w aqua Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj baniak odpalony 9.8.2015 125x60x50 (375L) + sump razem coś do 400L w obiegu światło T5 6x54W, obieg Jecod 6000, Deltec sc1456, cyrkulacja jebao RW4+RW8, piach 30kg Red Sea Live Reef Pink Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobiasz Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Witam. I jak kuracja ? przynosi jakieś rezultaty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Nie wiem czy Ben_Sage nie używał tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Ja używałem przez chwile ale nie reeflowers tylko purpleup caribsea i coś działało ale raczej nie polecę, to chyba coś innego pewnie jakieś kh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nokon Zgłoś Napisano 7 Listopada 2016 Używałem Remalgae przez 4 miesiące, poszła cała butelka a efekt taki , że jedyne glony jakie zniknęły to czerwony ładny glon porastający jedną skale w formie meszku. Był sobie przez rok a po preparacie zszedł. Natomiast glony nitkowate dla których kupiłem ten preparat nie wzruszone rosną sobie nadal i świetnie się mają. Ani przez chwilę nie zauważyłem żeby im szkodził. Na szczęście nie wydaje się być szkodliwy dla innych stworzeń w akwarium ani nie wpłynął negatywnie na parametry. Kolejnej butelki nie kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach