cimek Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Właśnie o taki opis chodziło bo nigdy w rękach tej skały nie miałem. Czyli z tańszych opcji zostaje Marco rock. Ta ze zdjęcia tez jak piasek sprasowany w środku to jest ta RRR ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Startowalem z RRR. Z perspektywy prawie roku - nie zamienilbym jej na żadną inną. Jeśli będzie kolejny zbiornik to też na tej skalę. I wcale nie jest taka ciężka. Nadałem Marco była sporo ciezsza. Wysłane z mojego STV100-4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 6 godzin temu, cimek napisał: Właśnie o taki opis chodziło bo nigdy w rękach tej skały nie miałem. Czyli z tańszych opcji zostaje Marco rock. Ta ze zdjęcia tez jak piasek sprasowany w środku to jest ta RRR ? W środku nie widać ziaren piasku. Bardziej to gips przypomina. Twarde i zbite jak kamień. Ciołem kiedyś podstawkę pod korala z żywej skały brzeszczocikiem. RRR raczej by się nie udało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach