Niph Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Odwiedziłem sklep przy okazji zakupu bakterii i wyszedłem miło zaskoczony, mają postawione trzy nowe, dobrze wyposażone regały. Ryby w dobrych cenach, podobnie jak większość korali, wszystko ładne, zdrowe i po kwarantannie. Poszerzyli też ofertę chemii morskiej, Wklejam nielegalne;) zdjęcia kiepskiej jakości, ale myślę, że warto zajrzeć osobiście, bo odstaje obecnie od wrocławskich realiów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quest Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Często tam kupuje bo nie padła mi od nich żadna ryba Łukasz sie zna na tym co robi ryby w dobrych cenach chemia czasami tańsza niż na alledrogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Mają jakąś stronę www ? Będę przejeżdżał przez Wro to może wpadnę . Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_szubert Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2016 Mają jakąś stronę www ? Będę przejeżdżał przez Wro to może wpadnę . To jest sieciówka wiec tylko to: http://kakadu.pl/sklep-zoologiczny-kakadu-w-ch-park-handlowy-mlyn/ Cytuj 90x50x50 225l | 108l sump + 20l dolewka | RO+Di | PS Diuna 8x39w | Eco Runner 2700 | Tunze 7095 + 2 x 6055 | Vertex Omega 150 | jager 200 W | Fp 400-100 + DC Runner 1200 | PS Kore + Baling | Aqua Trend Evo Shark | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) W Warszawie w CH. Reduta też mają.... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---edit Akwarium ok. 45l a w nim hepatus, mandaryn, para błaznów i inne co widać... Edytowane 20 Grudnia 2016 przez 9866666 (wyświetl historię edycji) Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hatiras Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 Wrocław jest trochę bardziej odpowiedzialny Cytuj Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kenizeg Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 (edytowane) Polecam też, można też tanio kupić wodę RODI. 0,50gr/l Edytowane 20 Grudnia 2016 przez kenizeg (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dewo Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2016 ciekawe czy u mnie w Łodzi maja aż będę musiał podjechać i zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalzgierz1989 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2016 w Łodzi raczej nic z morskiego nie znajdziesz poza mrożonkami w Manufakturze Cytuj Dla kolegów z Łódzkiego w pilnych sprawach kierować się na Kom 726390583, GG 16252461 lub na FB https://www.facebook...michalzgierz198 https://www.instagram.com/pasjonatakwarystyki/ Pasjonat akwarystyki i wędkarstwa - nowy kanał na YT Kanał poświęcony mediom i testom odbiorników oraz anten. Archiwum TV z lat 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithil Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 No widzę że poprawili się, bo jak byłem ostatnio to myślałem że likwidują morskie bo praktycznie nic nie było.. Trzeba się przejechać tam, bo mi mrożonki się kończą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yaro071 Zgłoś Napisano 22 Grudnia 2016 Gorąco polecam. Łukasz jest bardzo pomocny, a ryby i korale są w świetnej kondycji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BRKG Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2016 (edytowane) Koledzy pisząc o Łukaszu najwyraźniej piszą o tym miłym łysym... Koleś ma sporą wiedze... jak się okazało w słodkowodnym i terrarystyce też Potwierdzam i polecam. Edytowane 28 Grudnia 2016 przez BRKG (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciej K. Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Też tam czasami wpadam. Można nawet zamówić sobie u Łukasz zamówić jakieś życie. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez Maciej K. (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 29 Grudnia 2016 Z Łukaszem miałem przyjemność wieki temu , o ile to jest ten sam chłopak , kiedyś rozmnażał dyskowce. Jeśli to ten Łukasz , to mogę powiedzieć, że facet ze sporą wiedzą i nie boję się powiedzieć, że trzyma w pionie cały asortyment żywego towaru , jeśli dają mu odrobinę wolnej ręki to kakadu nie będzie się miało czego wstydzić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach