mavric97 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Witam zastanawiam się nad 1 z 3 automatycznych dolewek ale może ktoś posiada jedną z nich i by wypowiedział się na jej temat i podpowiedział która wybrać 1 - https://www.reefshop.pl/eshoper/pl/p/Pacific-Sun-Sentry-ATO%2C-automatyczna-dolewka/5088 2 - https://www.reefshop.pl/eshoper/pl/p/Aqua-Trend-Levelautomatic-evolution-automatyczna-dolewka/3336 3 - https://reef-poznan.pl/levelautomatic-milestone-automatyczna-dolewka-p-1644.html Z góry dzięki za podpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Nie posiadam żadnej z wyżej wymienionych. Mam taką i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo czuła na czym mi strasznie zależało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartolomeo84 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Posiadam pozycję nr 1. Działa idealnie. Jest cicha dokładna, pięknie wygląda. U mnie pracuje już rok Pozwala na szeroką konfigurację i ustawienia:) Cytuj BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekberetłódz Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Jak bym miał wybierać to szukał bym dolewki z serwisem jak najbliżej mojej miejscowości a z tego co widzę Aqua trend bardzo profesjonalnie podchodzi do reklamacji Cytuj 45 odmian korali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Ja mam taką (2 czujniki) http://magu.pl/aqma-refill-automatyczna-dolewka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba DG Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Nie posiadam żadnej z wyżej wymienionych. Mam taką i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo czuła na czym mi strasznie zależało. Polecam z czystym sumieniem super dolewka,bezszelestna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Ja mam Aquatrend,kupowalem uzywke,smiga juz czwarty rok bezawarynie . A gdyby cos nieteges - serwis Aquatrend - pelna profeska . baszurek nadaje mobilnie... Edytowane 25 Grudnia 2016 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz88wroc Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2016 Mam PS i nie ma problemów, serwis również super. Wysłane z Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hartek Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Ja mam póz .3 i jak dla mnie rewelacja , tylko trzeba pamiętać aby sterownik montować jak najdalej od pomp wody bo podobno pole magnetyczne źle wpływa na sterownik i może fiksować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Amarant Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Mamy dolewkę nr 1 (sentry ato). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Ja również posiadam dolewkę Levelautomatic V2 Aqua-Trend i świetnie działa. Jest czuła na zmianę poziomu wody, dolewa wadę kilkanaście razy na dobę. Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaaarek Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Posiadam nr 1 i jestem zadowolony. Z serwisu PS też korzystalem przy okazji innych oroduktow i tez polecam. Z dolewek mam jeszcze Tunze z 2ma czujnikami tez ok ale drozsza i duzo glosniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeci Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2016 Nr 3 mała zgrabna może nie wygląda jak nr 1 ale robi swoje. Trochę głośna pompa ale serwis pierwsza klasa. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach