mavric97 Report post Posted December 25, 2016 Witam zastanawiam się nad 1 z 3 automatycznych dolewek ale może ktoś posiada jedną z nich i by wypowiedział się na jej temat i podpowiedział która wybrać 1 - https://www.reefshop.pl/eshoper/pl/p/Pacific-Sun-Sentry-ATO%2C-automatyczna-dolewka/5088 2 - https://www.reefshop.pl/eshoper/pl/p/Aqua-Trend-Levelautomatic-evolution-automatyczna-dolewka/3336 3 - https://reef-poznan.pl/levelautomatic-milestone-automatyczna-dolewka-p-1644.html Z góry dzięki za podpowiedz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest laszek Report post Posted December 25, 2016 Nie posiadam żadnej z wyżej wymienionych. Mam taką i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo czuła na czym mi strasznie zależało. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bartolomeo84 Report post Posted December 25, 2016 Posiadam pozycję nr 1. Działa idealnie. Jest cicha dokładna, pięknie wygląda. U mnie pracuje już rok Pozwala na szeroką konfigurację i ustawienia:) Quote BEZ ODPIENIACZA LOW TECH/HIGH NATURE Share this post Link to post Share on other sites
jacekberetłódz Report post Posted December 25, 2016 Jak bym miał wybierać to szukał bym dolewki z serwisem jak najbliżej mojej miejscowości a z tego co widzę Aqua trend bardzo profesjonalnie podchodzi do reklamacji Quote 45 odmian korali Share this post Link to post Share on other sites
Guest Report post Posted December 25, 2016 Ja mam taką (2 czujniki) http://magu.pl/aqma-refill-automatyczna-dolewka Quote Share this post Link to post Share on other sites
seba DG Report post Posted December 25, 2016 Nie posiadam żadnej z wyżej wymienionych. Mam taką i jestem bardzo zadowolony. Jest bardzo czuła na czym mi strasznie zależało. Polecam z czystym sumieniem super dolewka,bezszelestna. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baszurek Report post Posted December 25, 2016 (edited) Ja mam Aquatrend,kupowalem uzywke,smiga juz czwarty rok bezawarynie . A gdyby cos nieteges - serwis Aquatrend - pelna profeska . baszurek nadaje mobilnie... Edited December 25, 2016 by baszurek (see edit history) Quote "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Share this post Link to post Share on other sites
grzegorz88wroc Report post Posted December 25, 2016 Mam PS i nie ma problemów, serwis również super. Wysłane z Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites
hartek Report post Posted December 26, 2016 Ja mam póz .3 i jak dla mnie rewelacja , tylko trzeba pamiętać aby sterownik montować jak najdalej od pomp wody bo podobno pole magnetyczne źle wpływa na sterownik i może fiksować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Amarant Report post Posted December 26, 2016 Mamy dolewkę nr 1 (sentry ato). Jesteśmy bardzo zadowoleni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
norbi2222 Report post Posted December 26, 2016 Ja również posiadam dolewkę Levelautomatic V2 Aqua-Trend i świetnie działa. Jest czuła na zmianę poziomu wody, dolewa wadę kilkanaście razy na dobę. Quote Pozdrawiam, Norbert Share this post Link to post Share on other sites
jaaarek Report post Posted December 26, 2016 Posiadam nr 1 i jestem zadowolony. Z serwisu PS też korzystalem przy okazji innych oroduktow i tez polecam. Z dolewek mam jeszcze Tunze z 2ma czujnikami tez ok ale drozsza i duzo glosniejsza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
czeci Report post Posted December 26, 2016 Nr 3 mała zgrabna może nie wygląda jak nr 1 ale robi swoje. Trochę głośna pompa ale serwis pierwsza klasa. Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites