volf Zgłoś Napisano 10 Lutego 2017 Moim zdaniem proporcje wysokości są prawidłowe, szerokości komór ustawisz sobie odpowiednio pod wymiar sprzetu jaki masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Lutego 2017 Jedyne co mi się rzuciło w oczy to pierwszą przegrodę możesz dać prześwit zamiast 5cm to 2-2,5cm - wystarczy w zupełności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rysio2000 Zgłoś Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) dzięki chłopaki. Teraz tylko trzeba zamówić odpowiednie szkiełko. Edytowane 10 Lutego 2017 przez rysio2000 (wyświetl historię edycji) Cytuj było 450 l. (180x50x50). jest 100 l. z panelem (80x50x35) - Setka ze śledzikiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dari_a Zgłoś Napisano 10 Lutego 2017 1 godzinę temu, silvia napisał: Jedyne co mi się rzuciło w oczy to pierwszą przegrodę możesz dać prześwit zamiast 5cm to 2-2,5cm - wystarczy w zupełności Dokładnie, ja dałbym 3cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Lutego 2017 he he sam mam trzy tylko jak wielki quadri wlazł do panelu to tak skutecznie przytkał przepływ że pompa obiegowa zaciagała już powietrze w komorze. proponuje 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach