sky Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 mam problem, bo na różnych stronach są podane różne wymiary pompy, są 2 wersje: Wydajność: 1800-3000l/hMaksymalne podnoszenie słupa wody: 2,7mWymiary: 205x140x130mm (dł. x szer. x wys.) Wydajność: 900-3000l/hMaksymalne podnoszenie słupa wody: 2,7mWymiary: 140x90x110 dł. x szer. x wys. mógłby ktoś podpowiedzieć która jest prawdziwa ? bo 2 opcja mi wejdzie w panel a 1 sza już nie i nie chciałbym kupić kota w worku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 Pierwszy wymiar nie jest wymiarem pudełka z pompą? Dlaczego chcesz DC a nie DCS? Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 szczerze to mi polecono dc 3000, nawet nie wiedziałem że są dcs ;] różnią się jakoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zaleg Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 Osobiście bym teraz nie kupował DC-3000. Gwarancje dostaniesz na 12 miesięcy. Byłem z niej zadowolony do czasu jak stojan nie padł po 1.5 roku. I d...pa blada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2017 (edytowane) Te drugie wymiary i parametry to jest właśnie jebao dcs-3000. Najstarsza generacja dostępna jeszcze w sprzedaży to DC, potem DCT, a obecnie najnowsze to DCS. Edytowane 27 Lutego 2017 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek78 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 7 godzin temu, maciej01 napisał: Te drugie wymiary i parametry to jest właśnie jebao dcs-3000. Najstarsza generacja dostępna jeszcze w sprzedaży to DC, potem DCT, a obecnie najnowsze to DCS. Jest jeszcze DCP-5000, cena minimalnie wyższa niż DCS ale ma większy zakres regulacji i licząc proporcjonalnie zależność moc-wydajność to wychodzi minimalnie mniejszy pobór mocy przy zakresie do 3000 lt/h. Podobno jest też bardzo cicha Cytuj Było: https://www.youtube.com/watch?v=HmIgmk6Zpiw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr1 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Bierz DCP 5000, cichutka i wydajna. Edytowane 28 Lutego 2017 przez Piotr1 (wyświetl historię edycji) Cytuj 200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła. [KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra] Balling Fauna Marin z mikroelementami FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Wyleciało mi z głowy, że są jeszcze DCP. Pompy DCP pokazują na wyświetlaczu od sterownika jaki jest aktualnie pobór prądu, taka ciekawostka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 wziąłbym gdyby tylko sie zmieścił... mój panel ma 10cm szerokości ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Do jak dużego akwarium ma być ta pompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 28 Lutego 2017 Dcs-3000 mam w komorze 10cm i jest po 1cm wolnego po bokach . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach