Sting Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Jaki polecacie odmulacz na baterie aby trochę syfków z dna odessać ? Aktualnie miałem jakiś najtańszy za ok 40zł na allegro kupiony ale szybko padł i nie wiele robił. Może pora na jakiś markowy ? Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Babka i lepsza cyrkulacja w baniaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sting Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 30 Marca 2017 Jakie masz podłoże, piach, żwirek, drobny, gruby? Dlaczego ma być na baterie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Jaki polecacie odmulacz na baterie aby trochę syfków z dna odessać ? Aktualnie miałem jakiś najtańszy za ok 40zł na allegro kupiony ale szybko padł i nie wiele robił. Może pora na jakiś markowy ? Dzięki za pomoc. Odmulacz do akwarium pierwsze słyszę żeby był przydatny. Jak duże masz to akwarium że zamierzasz używać tego sprzętu. Dariusz Barcikowskiwysłane via Tapatalk Samsung Galaxy S7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirotechnic Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 ja wziąłem u Jadwigi - oczyszczacz firmy NEVA i jest świetny. Cytuj Akwarium morskie 902 litry. Skała 52kg żywa i 40kg sucha. . Sól Royal Nature Ion Balanced Natural Sea Salt. Oświetlenie 4x145W LED Pacific Sun METIS. Pompa obiegowa Jebao DCT 12000. Odpienicz WhiteSkim 250 by Sebastek. Dozownik Kore 5TH. Cyrkulacja Maxspect Gyre XF-150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 a jak oczyszczacie sump ? szczególnie wąskie przegrody ? Ja mam sump 5cm od podłogi więc chyba wężyk i zasysanie ręczne odpada ... Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 a jak oczyszczacie sump ? szczególnie wąskie przegrody ? Ja mam sump 5cm od podłogi więc chyba wężyk i zasysanie ręczne odpada ... Pompa cyrkulacyjna, wata na końcu i burza w sumpie ;-)Dariusz Barcikowskiwysłane via Tapatalk Samsung Galaxy S7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 trochę hardcor, bo cały syf wleci do displaya. Teraz w sumie tak robię, ale zakładam pończochę na spływ. Odmulacz nie byłby lepszy ? Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sting Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 9 godzin temu, DarekB30 napisał: Odmulacz do akwarium pierwsze słyszę żeby był przydatny Czasem jakieś niechciane gluty na powierzchni piasku się pojawią i czymś trzeba to odessać 8 godzin temu, Pirotechnic napisał: ja wziąłem u Jadwigi - oczyszczacz firmy NEVA i jest świetny. dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Jak masz jakieś niechciane gluty na powierzchni piasku, to odsysaj w trakcie podmiany wody wężykiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Ja kupiłem zoluxa 37cm zanurzenia, ale śmiało można wężyk przedłużyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inn0vat1on Zgłoś Napisano 31 Marca 2017 Ja używam Boyu i jest super.Sent from my iPad using Tapatalk Cytuj The more you know, the less you don't know. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach