gryadam Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Cześć, Czy ktoś jest w stanie pomóc mi w zidentyfikowaniu tego jegomościa? Od dłuższego czasu na niego polowałem, ale nie dałem rady zrobić dobrego zdjęcia, bo siedział w rozpadlinach skały. Dzisiaj wylazł na piach, więc odłowiłem. Pytanie - wpuszczać z powrotem, czy humanitarnie zutylizować? Cytuj Moje 162l, start: 11.11.2016 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 Nie utylizuje się niezidentyfikowanych zwierząt, tylko wystawia w dziale "oddam zycie" daj mu szansę, moze ktos przyjmie do refugium, jesli nie uda się ustalić jego tożsamości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryadam Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 @Nik@, to mniej więcej miałem na myśli, mówiąc "humanitarna utylizacja" Ok, w takim razie czekam, czy ktoś pomoże, sam też szukam i w razie czego krabik do oddania. Dzięki za odpowiedź Cytuj Moje 162l, start: 11.11.2016 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ura Zgłoś Napisano 24 Maja 2017 no właśnie a może ktoś zrobi akwarium z wielkimi krabami moja Żona jak zobaczyła wideo z Eunice 1,3 metra to powiedziała że chce akwarium specjalistyczne z samą Eunicą, byłem w szoku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 (edytowane) ten krab widać że "bandzior" ale identyfikacja tych krabików graniczy z cudem. I faktycznie lepiej go do suma albo oddać zamiast mordować. Edytowane 27 Maja 2017 przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji) Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gryadam Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 Ok, krabik siedzi w panelu Cytuj Moje 162l, start: 11.11.2016 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach