mathom Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 (edytowane) witam nadszedł dzień w którym muszę szybko skombinować chłodzenie akwa. Mam z 3 stron wzmocnienia + koronę z płyty. Wszystkie wentylatory na rynku mocowane są do krawędzi akwa- czy ktoś z Was mocował te gotowe zestawy wiatraków do wzmocnień ? nie za bardzo chce mi się rzeźbić mocowania w plexi, wolałbym kupić coś gotowego. ps. uprzedzając - od strony komina gdzie nie mam wzmocnień nie chcę instalować wiatraków bo tam lubi wyskakiwać babka i mam cały czas przykryte. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez mathom (wyświetl historię edycji) Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 Tak mi się przypomniało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atgorscy Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 http://www.sklep.aqua-trend.pl/modul-chlodzacy-wentylatorami-p-869.html W tym można ustawiać sposób montażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Polecam biedronke i mocowanie do gum do żucia...całość z plastiku, więc możesz dać na wzmocnienie, regulowany kąt i TANIOŚĆ!!! A gumy są w gratisie :-P Edytowane 29 Czerwca 2017 przez dadario (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach