Engell1 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam, Możecie polecić jakieś sklepy, które wysyłają korale i lub ryby za granicę po w miarę przystępnych cenach ? pozdr Przemek Cytuj Eheim Incpiria 400 ( 130x55x65 optiwhite + sump 58x43x40cm - ok 420 litrów w obiegu) 2 x Aquatlantis LED 70 W ( Marine and Reef i Marine Blue ) zmiana na Maxspect RSX 300 ( 03.01.2018) odpieniacz: Deltec SC 1456 cyrkulacja : 2 x Tunze 6055 obieg : Eheim Compact+ 3000 start 24.05.16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 W Niemczech nie macie sklepów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 http://www.aquabid.com/ tu może coś znajdziesz ale morskich ryb nie kupowałem ani korali nigdy tylko rzadkie słodkowodne ryby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deklus Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 2 godziny temu, Engell1 napisał: Witam, Możecie polecić jakieś sklepy, które wysyłają korale i lub ryby za granicę po w miarę przystępnych cenach ? pozdr Przemek A czy przesyłki są w stanie zawsze dotrzeć do innego kraju do 24h?Wydaje mi się że nie. Więc jest to duże ryzyko dla życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 mi 5 dni wymagające ryby szły i było ok ale o morskie bym sie bał i bym sie nie odważył, tak czy inaczej można znalesc sprzedawców z całego świata na tej stronce i moze być i z Austrii czy tam skad kto chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tihs Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) Dhl i ups dostarczą paczkę prawie wszędzie na świecie w 24h, a z Polski do Niemiec w 16 - wszystko jest kwestia ceny. Miedzynarodowy express 24h to pare stówek za samą wysyłkę, 48h to już pewnie bliżej stówki. Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez tihs (wyświetl historię edycji) Cytuj Blog i Galeria Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Www.Coralfarm.eu wysyła Dhl w 24h (nawet krócej) do całej UE. Sent from Galaxy far far away Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamas Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Crazy Coral tez wysyla, kwestia uzgodnienia szczegolow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Myślę że większość sklepów w Polsce podejmie takie wyzwanie - ale kwestia kosztów wysyłki i zapytania u źródła pozostaje po stronie autora tematu. Nie wszystkie sklepy żyją treścią forum. Jak znajdziesz coś co ci odpowiada w sklepie to zwyczajnie zapytaj obsługę. Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez chwialek (wyświetl historię edycji) Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 9 godzin temu, nanokaczor napisał: W Niemczech nie macie sklepów? Wiedeń jest w Austrii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Engell1 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 dzięki za odpowiedzi. Sklepy na miejscu mam obcykane ale jak się chce coś fajnego to chyba jednak z internetu. Niemieckie sklepy żądają 200-300 PLN za wysyłkę więc myślałem, że w Polsce będzie taniej Popytam w sklepach Cytuj Eheim Incpiria 400 ( 130x55x65 optiwhite + sump 58x43x40cm - ok 420 litrów w obiegu) 2 x Aquatlantis LED 70 W ( Marine and Reef i Marine Blue ) zmiana na Maxspect RSX 300 ( 03.01.2018) odpieniacz: Deltec SC 1456 cyrkulacja : 2 x Tunze 6055 obieg : Eheim Compact+ 3000 start 24.05.16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 52 minuty temu, Engell1 napisał: dzięki za odpowiedzi. Sklepy na miejscu mam obcykane ale jak się chce coś fajnego to chyba jednak z internetu. Niemieckie sklepy żądają 200-300 PLN za wysyłkę więc myślałem, że w Polsce będzie taniej Popytam w sklepach a nie da się wysłać kurierem jakiegoś styroboxa żeby zapakowali ? kurier przecież "odbiera osobiście" ... zapytać zawsze można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2017 Godzinę temu, silvia napisał: a nie da się wysłać kurierem jakiegoś styroboxa żeby zapakowali ? kurier przecież "odbiera osobiście" ... zapytać zawsze można Takie rzeczy w DE wysyłają tylko expresem i to jest drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach