Tester Zgłoś Napisano 19 Września 2017 Adam, szacun! Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mt4m Zgłoś Napisano 19 Września 2017 (edytowane) 44 minuty temu, Adam Rybowski napisał: Rosną szybko,trochę to mnie niepokoi bo jak urosną to chciał nie chciał będę musiał się ich pozbyć. Dziś mają 2,5-3 cm. Jak coś to ja się piszę na kilka szt Edytowane 19 Września 2017 przez mt4m A tak w ogóle to szczerze gratuluję sukcesu i wspaniałego widoku takiej gromadki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 19 Września 2017 Przepiękne. To niesamowita frajda, patrzeć jak z przecinka wyrasta piekna rybka. Ławica robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Rybowski Zgłoś Napisano 19 Września 2017 (edytowane) Dlatego warto walczyć o każdy dzień życia tych stworków.Setki razy się nie uda , aż pewnego dnia -BINGO! Edytowane 19 Września 2017 przez Adam Rybowski (wyświetl historię edycji) Cytuj dwa metry kwadratowe dna morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 19 Września 2017 To BINGO to taki mityczny Święty Graal. Źródło westchnień i i marzeń. Jedyne co mi się mnoży bez opamietania to berghie. Często udaje mi sie coś z błazenkami i czasem odławie kilka pterapogonów. Ale marzę o dochowaniu się jakiegoś kolorowego stadka. Twoje fridy wygladają jak ławica z egzotycznej rafy. Gęsto i kolorowo. To takie optymistyczna fotka na podniesienie nastroju. Gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 21 Września 2017 Piękne stado Oby w następnym miocie było ich jeszcze więcej. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Września 2017 (edytowane) Adam - czapki z głów ! Wielki szacunek Po prostu jesteś geniuszem Rybcie przepiękne. Pozdrawiam i Życzę kolejnych sukcesów ! Michał Edytowane 22 Września 2017 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deklus Zgłoś Napisano 22 Września 2017 można zobaczyć gdzieś rodziców?kolor mają chyba o niebo lepszy niż te że sklepów:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Września 2017 Młode mają inny kolor Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 22 Września 2017 Jak widziałem w sklepie młode około 3cm to były bardziej fioletowe. Pewnie wszystko zależy od oświetlenia i tu jeszcze od zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 23 Września 2017 8 godzin temu, maciej01 napisał: Jak widziałem w sklepie młode około 3cm to były bardziej fioletowe. Pewnie wszystko zależy od oświetlenia i tu jeszcze od zdjęcia. I jeszcze od wyświetlacza na którym oglądasz te zdjęcia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 23 Września 2017 Wyświetlacz mam chyba dobry, bo autor tematu sam wcześniej pisze o "purpurowej ławicy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 23 Września 2017 Im rybka starsza tym ciemniejsza, przynajmniej moje Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Rybowski Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Fridy najlepiej prezentują się przy temperaturze 6500K,wtedy są purpurowe,im więcej niebieskiego tym są ciemniejsze. Moje dorosłe są w tym samym kolorze co młode i nie zauważyłem żeby ciemniały. Kilkakrotnie kupowałem je z importu i praktycznie tylko sylwetka była mi znana a kolor to raczej śliwka węgierka niż purpura. Dopiero po kilku miesiącach nabierały właściwego koloru.Ten brak koloru jest prawdopodobnie efektem oszczędnego żywienia na fermach, gdzie liczy się ekonomia . Tak jak wspomniałem wcześniej pięknie wybarwione udało mi się kupić tylko raz w całym moim akwarystycznym życiu, na zamówienie z Niemiec. Widocznie Niemiec musi mieć towar erste Klasse. Cytuj dwa metry kwadratowe dna morskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach