wiks Zgłoś Napisano 8 Września 2017 Czołem Prośba o pomoc W nocy wyparowała mi prawie cała kolonia Xenii Z obsady jaka mam i mogłaby coś ewentualnie wg mnie zrobić to tylko krab pustelnik reszta to ryby blazenki, pterapogon i garbik Co mogło się stać ??? Link do krótkiego filmiku na youtube - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 8 Września 2017 U mnie zmarniała z dnia na dzień o 50% jak spadł mi gwaltownie mg o 90. Po wyrównaniu po 3 dniach była jak nowa. A marniala notmalnie w oczach. Znikała. Robiła się coraz nniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiks Zgłoś Napisano 8 Września 2017 (edytowane) U mnie nie robiła się mniejsza tylko znikła - zostały tylko takie resztki jak na filmie. Poza tym to co zostało ma się dobrze tyle że jest jej 30% obsady Edytowane 8 Września 2017 przez wiks (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathom Zgłoś Napisano 8 Września 2017 to chyba dobrze ? niektórzy tutaj chcieliby wytępić chwasta i nie mogą;) Cytuj Moja rafka 247L Arduino PWM Sterownik DIY LED Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 8 Września 2017 u mnie też zanikła :-( ... Jeśli nie jest jej za duzo, to naprawdę jest bardzo fajna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 8 Września 2017 zazdroszczę problemu Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velociraptor Papaja Zgłoś Napisano 8 Września 2017 Też miałem kiedyś - nawet się ładnie rozrosła po czym bez słowa pożegnanie znikła i nigdy się już nie pojawiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 9 Września 2017 Ja za pomocą ksenii poznaję że coś z parametrami może być nie halo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach