maciej01 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Możesz też zastosować butelki 5 litrowe po jakiejś wodzie źródlanej, mineralnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Okej. A warto taki tani odpieniacz z allegro za 70zl ? Zastąpi to 'podmiany' chociaż w znacznym stopniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Jaki odpieniacz? Daj link. Ja nie mam odpieniacza tylko DSB i refugium. Podmianki i tak trzeba robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Przykład http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6061318617 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas_gr Zgłoś Napisano 19 Października 2017 trochę skromny ten odpieniacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Wiem dlatego z ciekawości pytam czy wgl jest sens czy to bd placebo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Daj sobie spokój z tym odpieniaczem. Lepiej robić regularne cotygodniowe podmianki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Okej. To pod względem wiedzy jestem już chyba spełniony. Dzięki Maciej za aktywny udział w dyskusji. Myślę, że temacik można zamknąć. W ciągu tygodnia otworze nowy w 'nasze akwaria' z nowymi światełkami i oklejonym tyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Października 2017 27 minut temu, michu94 napisał: Przykład http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6061318617 to jakaś bzdura jest ... 8W i do 30l ? toż Resun SK300 ma 3,5W i jest do (teoretycznie) 100l i przynajmniej wiadomo czego się spodziewać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach