kamsolik Zgłoś Napisano 24 Października 2017 Jaki filtr na węgiel aktywny polecacie? Czy zasilacie je osobną pompą czy jakiś inny sposób jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelced Zgłoś Napisano 24 Października 2017 ja mam filtr na węgiel na spływie zamontowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamsolik Zgłoś Napisano 24 Października 2017 A jaki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pokson Zgłoś Napisano 25 Października 2017 H2Ocean FMR75 od roku posiadam, kupiłem używkę i jest ok. Niektórzy skarżą się na uszczelkę, ale ja nie mam z nią problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 26 Października 2017 Ja właśnie zamontowałem taki filtr na węgiel i phosphate minus w sumpie. Kupiłem Aqua Medic BP1000 o pojemności 10 litrów i zamontowałem go w dodatkowym obiego napędzanym pompą jecod DCT-8000 Duża pojemność tego filtra pozwala podzielić go na sekcje i stosować różne media w jednym sprzęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach