elespero Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Witam, ktoś ma wirnik do DCS 3000 nowy lub używany? Lub wie gdzie kupić? Mój dziś spadł ze stołu i pękł, drań jeden. Jak na rzie nigdzie nie znalazłem takiego samego jak miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 29 Października 2017 A to nie taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Października 2017 nie... Ja mam taki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Na eBayu masz za 16 dolarów z Chin ja czekałem 10 dni na przesyłkę http://www.ebay.de/itm/Jebao-Jecod-DCT-DCS-all-Series-pump-rotor-original-replacement-parts/401375731059?hash=item5d73db9d73:m:meafRB535YtrQ9ZfXnE49Yw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Właśnie też teraz znalazłem na ebayu Ale w Polsce rzeczywiście znaleźć ciężko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Października 2017 15 minut temu, waldek123blau napisał: Na eBayu masz za 16 dolarów z Chin ja czekałem 10 dni na przesyłkę http://www.ebay.de/itm/Jebao-Jecod-DCT-DCS-all-Series-pump-rotor-original-replacement-parts/401375731059?hash=item5d73db9d73:m:meafRB535YtrQ9ZfXnE49Yw jest inny niż moj. Te otwory są podłużne a u mnie są okrągłe. A po drugie to do dcs 3000 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Nie spojrzałem że już wysprzedane do dcs 3000 ja się jeszcze załapałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Teraz, waldek123blau napisał: Nie spojrzałem że już wysprzedane do dcs 3000 ja się jeszcze załapałem na ali jeszcze znalazłem ale martwią mnie te otwory, pamiętasz jakie Ci przyszło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 29 Października 2017 Identyczny jak Twój. Oni mają jedną fotkę a wiele modeli wirników. Tym się nie martw. Musisz tylko zamówić właściwy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Na naszym forum jest wirnik na sprzedaż, co prawda do pompy Dc3000 ale może Ci podpasuje a cena nie jest duża no 90zł Sprawdź: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Października 2017 mieszkam w DE więc wysyłka jest nie opłacalna. A wirnik jest do pompy odpieniacza. Zamówiłem z chin, jak nie będzie pasował to mam w Polsce już nagrany oryginalny i nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach