Roman.P Zgłoś Napisano 1 Listopada 2017 Zasilanie w wode to przedłużenie z pompy obiegowej, powrót to do momentu zapełnienia nowego akwarium żeby zadziałała hydraulika w kominie to grawitacja z elastycznego węża z zaworem do regulacji odpływu. Mam nadzieję że rozumiesz. Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 Rowniez jestem w trakcie przeprowadzki. Obecnie stoja dwa akwaria. Akwarium zalene 1,5 tygodnia temu. Po tygodniu dodalem pierwszego korala i coddziennie dodaje po jednym. Na chwile obecna sa 3 i maja sie dobrze. Dodatkowo codziennie zamieniam wode w akwariach, po kolo 3 litry. Wpuscilem tez kilka slimakow i maja sie dobrze. Od 2 dni plywa tez garbik i tal jak slimaki i lorale ma sie dobrze. Zastanawiam sie na oswietleniem jak je zamienic. Nad starym akwarium swieca lampy led ktore też beda nad nowym. A nad nowym swieci stara lampa T5. Czy na nowe dac juz docelowe oswietlenie a nad stare gdzie jednak jest wiekszac korali i ryb T5? Czy moze dopiero jak przełoże ryby i korale ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 22 godziny temu, Roman.P napisał: Mam nadzieję że rozumiesz. Cytuj https://youtu.be/vUXtXqeTgv4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach