kasiazUK Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Moze smieszne pytanie ale jak pozbyc sie niebieskiego tla? Wiem ze bylo malowane farba ale chyba jakas lateksowa bo ciezko sie zdrapuje. Czy zyletka to odpowiedni sposob? Nie porysuje sie szklo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Jak pusty zbiornik, to może zmywaczem do farb i lakierów. Większość jest uniwersalna i zmywa praktycznie każdy rodzaj farby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalM Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Jeszcze nigdy mi się nie udało porysować szkła przy zdrapywaniu tła naklejanego ani nalotów/złogów wapiennych. Zapewne ktoś zaraz rzuci mniej pracochłonnym pomysłem, ale żyletka (a raczej ostrze nożyka do tapet) też da radę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 52 minuty temu, MichalM napisał: Jeszcze nigdy mi się nie udało porysować szkła przy zdrapywaniu tła naklejanego ani nalotów/złogów wapiennych. Zapewne ktoś zaraz rzuci mniej pracochłonnym pomysłem, ale żyletka (a raczej ostrze nożyka do tapet) też da radę Puste puste. Ponalowane od tylu z zewnatrz. Podloga bedzie remontowana wiec spokojnie tydz do startu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2017 Jak będzie nowe tło, ta ja bym nie przejmował się rysami. I tak z czas zarośnie glonami wapiennymi. Żyletka, nożyk do tapet i zeskrobać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Ok skrobie i schodzi zyletka bez problemu. Teraz pytanie jaka farba malowac tlo?? Chce ni to czarny ni to granatowy. Taki kolor głębi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leel00 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 4 godziny temu, kasiazUK napisał: Ok skrobie i schodzi zyletka bez problemu. Teraz pytanie jaka farba malowac tlo?? Chce ni to czarny ni to granatowy. Taki kolor głębi. Może folie samoprzylepną? Kolor można dobrać, ewentualnie kupić 3 różne odcienie i sprawdzić "in situ" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 Nie tylko nie to. W slodkich to przerabialam milion razy i nigdy wiecej. Tylko farba!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 A ja mam folię i jest bezproblemowo trzeba umieć ją przykleić.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiazUK Zgłoś Napisano 7 Listopada 2017 38 minut temu, fresz33 napisał: A ja mam folię i jest bezproblemowo trzeba umieć ją przykleić. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka To wpadaj mi podkleic na bowarka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach