Nailo Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 Siema Zakupiłem lampę Blau Lumina używkę mam mały problem bo nie mam do niej nóżek a podwiesic jej nie dam rady niestety w aktualnym mieszkaniu jakieś zastępstwo oryginalnych nóżek ktoś może polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 https://erybka.pl/product-pol-5883-Blau-Nozki-do-lamp-Lumina.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nailo Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 @maciej01 wszystko fajnie bo już bym zamówił ale jest jeden mały problem produkt niedostępny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2017 (edytowane) Fakt, przeoczyłem. Może napiszesz do erybki, jak mieli to może sprowadzą? Może nóżki od Maxspect pasują? Edytowane 23 Listopada 2017 przez maciej01 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 24 Listopada 2017 A nie da się dopasować z innej firmy??? Chichiros ma podobne nóżki. Ewentualnie kupić pręt z kwasówki i do dzieła. Jeśli nie chcesz sam zgłoś się do @CNA, jako specjalista od lampek już nie DIY może coś pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach