volf Zgłoś Napisano 26 Listopada 2017 Prosze o pomoc jak usunąć moje załączniki,mam już pełną skrzynkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2017 Jakie załączniki? Może chodzi o usunięcie wiadomości? ze skrzynki? Aby usunąć wiadomości ze skrzynki wejdź w " Przejdź do skrzynki odbiorczej " na dole wyświetlonej karty oznacz w wolnym polu z lewej strony ekranu jaką wiadomość chcesz usunąć i po oznaczeniu pojawi się w dolnej części ekranu kosz na który musisz kliknąć wtedy wiadomość będzie usunięta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Wchodzę w opcje "konto i moje załączniki" . Na czerwonym pasku pokazuje 100% i napis " wykorzystałes 25MB z dostępnych 25Mb twojego limitu załączników " jest tego sześć stron zdjęć i chodzi mi o ich usunięcie, jak skrzynka załączników jest pełna to nie mogę wrzucić żadnego zdjęcia do np.swojego tematu czy ogłoszenia. Prosiłem o pomoc moderatora w ich usunięciu ale podobno nie ma dostępu do takich opcji Edytowane 6 Grudnia 2017 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2017 Naprawdę nie mam dostępu, nawet nie widzę Twoich załączników. My mamy bardzo ograniczone uprawnienia, widzimy tylko to, co niezbędne do podstawowych czynności moderacyjnych. Posty czy zdjecia w galerii są publiczne, wiec je widzimy, a zalaczniki są prywatne, dopoki ich nie użyjesz w postach. Tak mi sie wydaje, może nie mam racji. Poprosilam administratora o wyczyszczenie, a Tobie raz jeszcze polecam korzystanie z galerii, a nie z załączników. Tsm masz wiecej dostepnej pamięci i mozna sobie usuwać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach