waldek123blau Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Bo ten na jeden produkt to podobno wyprzedaż: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoralHouse Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 13 godzin temu, waldek123blau napisał: Wszystko pięknie ale przydał by się jakiś rabat dla stałych klientów z okazji np.mikołaja. Rabaty są dla stałych klientów wystarczy się zalogować i sprawdzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Zalogowałem się i nic nie mam Mikołaj do mnie nie przyszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 3 minuty temu, Darecki napisał: Zalogowałem się i nic nie mam Mikołaj do mnie nie przyszedł u mnie po zalogowaniu od razu widać różnicę w cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 10 minut temu, rodzyngit napisał: u mnie po zalogowaniu od razu widać różnicę w cenach np jakie bo ja też nie widzę różnicy Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoralHouse Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 test https://coralhouse.pl/wszystkie-produkty~c6740?manufacturer=28712 https://coralhouse.pl/wszystkie-produkty~c6740?manufacturer=28720 https://coralhouse.pl/wszystkie-produkty~c6740?manufacturer=28721 https://coralhouse.pl/wszystkie-produkty~c6740?manufacturer=28747 i wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Po zalogowaniu, to niektóre ceny są minusowe ;] musicie zrobić szybką korektę, bo ceny można wziąć jako ofertę handlową i niektore rzeczy kupić za darmo prawie. no chyba, że po ostatnich zakupach mam takie rabaty O.o Edit, wygląda trochę, jakby na każdy produkt naliczało mi 10zł taniej. to co jest tańsze niż 10zł to nalicza z ceną ujemną, to co kosztuje równo zero, można kupić za darmo. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CoralHouse Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katani Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Edit 2: Proponuję postawić testową stronęna inym serwerze lub pod innym adresem strony i tam robić zmiany ;] No i teraz nalicza 10% a nie 10 zł. Cytuj Brutto: akwarium 550 + sump 260l, start 20.12.2017. Filtracja: rollermat + skała + refugium, bez odpieniacza. Sprzęt: Akwarium 120x70x65h OW, sump 119x50x45h. Pompa Jebao DCP 10000, Cyrkulacja 2x maxspect XF-350, Jebao MW-22, Oświetlenie: philips Coral Care gen 1 v2 x 3szt.. Oświetlenie refugium Chinka LED. Sól Fauna Marin Professional, dodatki AF, balling AF/CZDA. 50kg suchej skały Marco Rock's, nieco pukani. Ryby i inne biegająco-pełzające: Ctenochaetus binotatus, 6x Pseudanthias squamipinnis, Zebrasoma flavescens, Lysmata amboinensis x 3, L. debelius, 4x Lysmata Seticaudata, 1x Neopetrolisthes oshimai, 2 kraby pustelniki Clibanarius africanus, jeżowiec Mespilla globulus, setki slimaków turbo i columbelli, 1x tectus, 1x strombus luhanus... Oraz kilka kg kiełży, równonogów, wężowideł i innego drobnego życia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 30 minut temu, Sygen napisał: np jakie bo ja też nie widzę różnicy np. ostatnio kupowałem pompę Aquabee a zrzuty robione przed chwilką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 10 minut temu, rodzyngit napisał: np. ostatnio kupowałem pompę Aquabee a zrzuty robione przed chwilką Teraz widać różnicę po zalogowaniu pewnie zostało coś poprawione,czytając w postach wyżej że nie działało poprawnie.Dlatego zadałem pytanie ponieważ przed zalogowaniem też widziałem wszystkie rabaty tak jak po zalogowaniu,teraz się częściowo zmieniło Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darecki Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Wszystko działa , a ja nie wierzyłem w Mikołaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 19 minut temu, Darecki napisał: Wszystko działa , a ja nie wierzyłem w Mikołaja widocznie Mikołaj odczytał Twojego posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2017 Dziękuję za 10% rabatu! Teraz wszystko działa! Super!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rodzyngit Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Wracajac do tematu wysylek, u mnie GLS Lublin bez problemu, w piatek rano zlozylem zamowienie, chwilke pozniej info ze sklepu o nadaniu paczki, dzisiaj (poniedzialek) 12:20 - jest paczka Ostatnio tez bardzo sprawnie poszlo, takze wszystko zalezy od kuriera a nie firmy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
core2a Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Lublin bez problemu??? Gorszego kuriera na swoim rejonie to nie widziałem. Nie chce mu się jeździć dwa razy w to samo miejsce i nie będzie pracował po 15. Wymaga na odbiorcy odbiór osobisty. Masz dobrego kuriera na swoim rejonie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eilip999 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 Też do Lublina zamawiałem. Czekałem 4 dni na kuriera, który i tak zostawił paczkę w punkcie. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid1988 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Sklep wszystko ładnie pięknie , nadał przesyłke w dniu zamówienia (czwartek południe) , a że dojechała dopiero dzisiaj ... Dodaje do listy "fajnych sklepów" na pewno wrócę Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Dawid1988 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michu94 Zgłoś Napisano 7 Grudnia 2017 Polecam w 100% zwierzaki kupione w super cenie plus rabacik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamas Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 zapytam przy okazji, orientuje sie ktos z Was czy wysylaja zycie przesylkami konduktorskimi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2017 Wysylaja,ale chyba powyzej 500zl. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 3 Maja 2018 Pierwsze zamówienie w CoralHouse Preparaty ReeFlowers KH Blend + All Elements, szybko nawet w majowy weekend polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2018 Ja napiszę dwa słowa krytyki. Od dłuższego czasu robiłem zakupy sprzętu i chemii w CH. Mają dobre ceny i zazwyczaj wszystko szło sprawnie. Ale..... Kilka razy zdarzyło się, że kupując dostępny towar była obsuwa. Dlaczego? A no dlatego że towaru nie było na stanie o czym klient dowiadywał się po kilku dniach dzwoniąc z zapytaniem czemu jeszcze paczka nie dojechała. Towaru nie ma na półce w sklepie, jest zamówiony, będzie za tydzień a w sklepie online widnieje że jest. Lipa. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rumik21 Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Dlatego najlepiej wziąć telefon do ręki i zadzwonic. Będziesz miał pewność że jest i zaraz będzie wysłany zawsze tak robię i wszystkie paczki od nich są za 2 dni. Większość sklepów pisze że ma na stanie a na stronie można mieć wszystko nawet słonia hehe. Poprostu w mało którym sklepie stan magazynowy zgadza się z tym co jest na stronie... Cytuj ReefMax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rumun Zgłoś Napisano 31 Sierpnia 2018 Po to jest sklep internetowy żeby sobie na spokojnie wieczorem "kliknąć" a nie w dobie internetów jeszcze wydzwaniać. Takie moje zdanie. Nie zgodzę się z tym że żaden sklep nie ma zaktualizowanych stanów. W innych sklepach nie napotkałem jeszcze na ten problem. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Akwarium 120x50x50, ATI 8x54w dimm, Skimmer DIY, Tunze6025, JVP102, JebaoWP25, DSB-Refugium Poprzedni baniak: http://nano-reef.pl/topic/44325-przesiadka-na-wiekszy-baniak/page__p__428249__hl__%2Bpierwsza+%2Brafa+%2Brumuna__fromsearch__1#entry428249 Pierwszy baniak: http://nano-reef.pl/topic/40486-50l-pierwsza-rafa-rumuna/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach