Uri Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Witajcie od 11 miesięcy jestem pozytywnie zasolony i cieszę się z tego powodu .Od 2 msc zamieszkały u mnie trzy błazenki i dwie krewetki czyszczące oprócz nich mam jednego kraba pustelnika i dwa ślimaki turbo i dużo małych śliniaczków obsada koralowa to same miekasy oprócz jednego lps i tak zostanie Moje pytanie brzmi czy i ewentualnie jakie rybki ,rybkę mógłbym dokupić aby z blazenkami żyła w zgodzie ? Dodam ze odpieniacz który znajduje się w tym akwarium to Tunze 9004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dewoitine.roman Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Blenniella chrysospilos spokojny, małych rozmiarów ślizg. Nemateleotris magnifica, N. Decora spokojna rybka pływająca w toni Stonogobiops nematodes + krewetka pistoletowa np. Alpheus randai lub Alpheus bellulus. Priolepsis nokturna maleńka babeczka Emblemaria pandionis jw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Dziękuje za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kośmid Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 90 litrów, 3 błazenki i chcesz więcej? Litości. Cytuj 90x40x65 + sump 50x35x42. Cree DIY (36RB+16CW+1R+1G), Tunze 6045, Aquabee UP 2000, Tunze DOC Skimmer 9006. >25kg LR, refugium, DSB. Zasadniczo od 13.01.2007r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Błazenków starczy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej01 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 Może escenius stigmatura fajna rybka. Ja mam z błazenkami w mniejszym akwarium chrysiptera springeri i nie widać agresji między nimi, żyją zgodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Dziękuje za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Salarias fasciatus - najlepsza rybka u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Salarias tak, pod warunkiem że masz glony w akwa. Swojego musiałem oddać znajomemu jak mu zaczęło burczeć w brzuchu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velociraptor Papaja Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Synchiropus moyeri - mała i przesympatyczna rybka. POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 1 minutę temu, Velociraptor Papaja napisał: Synchiropus moyeri - mała i przesympatyczna rybka. POLECAM!!! Bardzo delikatna rybka. Jeżeli nie pobiera mrożonek (a rzadko pobierają) to padnie w tak małym akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velociraptor Papaja Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Nie wiem czy rzadko u mnie je mrożonki odkąd ją wpuściłem do akwarium bez jakichkolwiek oporów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uri Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2018 Dziękuje ślicznie za pomoc rybki prześliczne teraz muszę wybrać jedna i za tydzień pojadę ja kupić dam znać i zamieszczę zdjęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach