@Pawel Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 To muszę popytać u miejscowych czy się podejmą. @Kris81 Wzmocnienie też Ci robili czy dostarczyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kris81 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2018 2 godziny temu, Pawel_Q napisał: To muszę popytać u miejscowych czy się podejmą. @Kris81 Wzmocnienie też Ci robili czy dostarczyłeś? Wszystko mi szklarz zrobił , tylko odebrałem ,dostał tylko wymiary wewnętrzne ,wysokość korony ,a i jeszcze wysokość wklejenia wzmocnienia ,tak by dół korony był na równo z poziomem wody . Każdy szklarz powinien ci to zrobić ,prawdę mówiąc gdyby mieć wszystko pocięte to sam byś skleił . Obecnie mam koronę z plexi ,sam kleiłem w domu .Dałem naciąć w firmie według moich wymiarów ,wszystko w polerze ,wzmocnienia bezbarwne , tył korony(od strony ściany )mam połowiczny ,tzn.jest tylko górna część od wzmocnienia i koronę wsuwam jak szufladę na zbiornik. Cytuj Zbiornik 220x74x65, 2x OW , zaplecze 300ll , obieg Jebao DCP 18000, 2xVortech mp40,3xtunze6045,6025,6085,odpieniacz BK DC300 rdx,VSV, skała RRR 50kg,lampa diy 279 t5 +led ok.280 W,dozownik H2Ocean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach