Mistral Zgłoś Napisano 18 Września 2012 Po przemyśleniu sprawy, zdecydowałem, że najbezpieczniej będzie się Was po prostu poradzić Otóż mam pewne pytanie a propos pompy obiegowej. Mianowicie pod moją kostkę powoli tworzę szafkę o wysokości 80cm. Sam baniak będzie miał 40cm wysokości. No i tutaj właśnie dylemat - jaką obiegówkę do takiej konfiguracji zastosować ? Do tej pory stawiałem na NewJeta 1200, ale zacząłem mieć wątpliwości czy po prostu "ogarnie". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver200 Zgłoś Napisano 19 Września 2012 A jakiej wielkosci baniak, bo to ma duze znaczenie przy doborze obiegowki. Sygnatura;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Przy takim podnoszeniu przepływ będziesz miał malutki Coś będziesz zasilał ze spływu? Jakiego przepływu wody wymaga Twój odpieniacz? Edytowane 19 Września 2012 przez kapuhy (wyświetl historię edycji) ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Września 2012 Najbezpieczniej to bedzie jak sie ciut bardziej wysilisz i poszukasz: wpisujac do google: "jaka pompa obiegowa nano-reef" dostajesz setki odpowiedzi z czego 6 na pierwszej stronie ma identyczny tytul jak Twoj. Jak ciagle masz watpliwosci po ich przeczytaniu to kontynuuj w jednym z zaczetych watkow. Ten zamykam Pozdrawiam Tester 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach