SkoczekPL Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Witam Serdecznie, Z wielką przyjemnością ogłaszamy że zwycięzcą lutowego KoTMa zostało zdjęcie nadesłane przez kolegę Mirka (mirekaju). A oto skład ekipy porządkowej (od lewej) : Mikołaj, Piotr i Maciej Mały cytat z PW od dumnego taty: "Od lewej Mikołaj -gotów zawsze do pomocy mimo iż podaje tylko narzędzia Kolejny Piotr kierownik ekipy zapaleniec w robieniu szczepek, z pod jego ręki wychodzą najróżniejsze mieszanki koralowych szczepek,podmiana wody i czyszczenie szyb to też jego działka. Ostatni Maciej perfekcyjnie miesza klej i wykonuje najnudniejsze rzeczy takie jak trzymanie węża podczas spuszczania wody przy podmiankach,szybkie sprzątanie rozlanej wody odbywa się bez proszenia zanim żona się dopatrzy" Serdecznie Gratulujemy!!!! Cytuj Pozdrawiam Skoczek https://spacesurf.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Gratulowac takiej ekipy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Świetna zgrana ekipka, pozdrawiam Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Fajne chłopaki gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fellowes Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Cytuj http://nano-reef.pl/topic/43760-108-l-morskiej-zabawy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Ekipa sprzątająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Ilu nowych Morszczakow! Gratulacje Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za wyróżnienie. Mam nadzieje że gdy chłopcy dorosną wyposażeni w wiedzą zdobytą w młodości założą swoje własne zbiornik powiększając wielką raf koralową. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Mirek nic tylko isc w Twoje slady. Gratuluję Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 narybek Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Nie ma to jak zgrana ekipa Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Gratulacje małej watachy. Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukabana Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Liczę że mój potomek też będzie taki chętny do moczenia rąk. Cytuj 63l + 14l i 27l cube po nich są już tylko wspomnienia (i graty po szafkach) 144 litry pasji 80x45x40h pacific sun 120w + 2x24w odpieniacz deltek mc500, koralia 2+ jebao rw-4, jager 200w, obieg tunze 2400 refugium z piachem +6w led Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brunon Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 haha - świetne zdjęcie !! ja zaczynałęm przygodę z rybkami w wieku 9 lat i to było najlepsze co mi się w życiu poza moimi pociechami przydażyło Cytuj " Świadomość piękna podwodnego świata jest dla dziecka pasją całego życia..." Aktualnie pielęgnowane akwarium 1000 L Poprzednie akwaria 500 L , 1200 L , 400 L (TOTM 02.2013 ) ----------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakuś Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 Nagroda dla Mirka i dzielnych pomocników, zostanie dostarczona pocztą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach