BzykU Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2018 Kurde aż dziwne że nikt inny nie daje jakichś innych śmiesznych fake newsów tu na forum. Dlatego właśnie postanowiłem chociaż co kolwiek napisać może nie było do końca to śmieszne ami zabawne ale przynajmniej było. Myślę że to da początek osobom które mają smykalke di takich spraw na drugi rok i coś śmiesznego z tego wyjdzie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A i dzięki ura i Nika i inni za udaną wkretke jednak uśmiech się pojawia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 13 godzin temu, BzykU napisał: Kurde aż dziwne że nikt inny nie daje jakichś innych śmiesznych fake newsów tu na forum. Dlatego właśnie postanowiłem chociaż co kolwiek napisać może nie było do końca to śmieszne ami zabawne ale przynajmniej było. Myślę że to da początek osobom które mają smykalke di takich spraw na drugi rok i coś śmiesznego z tego wyjdzie. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka A i dzięki ura i Nika i inni za udaną wkretke jednak uśmiech się pojawia. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Nie do końca "wkrętka" była udana, bo zapytałam, czy to primaaprilisowy żart. Nie odpisywałeś, a było niewielkie ryzyko, że to prawda. Przecież rozsądny człowiek by sobie z takich rzeczy jaj nie robił. Gdybym ja napisała, że choruje na nowotwór i zbieram na leczenie, to byłby to podobnie durny żart. Ludzie, którzy chcieliby mi pomóc i przykładowo na allegro charytatywnym wystawili swoje koralowce zapewne nie poczuliby się ani trochę rozbawieni. U mnie zyskałeś tylko tyle, że jeśli następnym razem napiszesz, że pękło Ci akwarium i ryby śmigają po podłodze, to będę scrollować dalej. W końcowym efekcie nie masz się więc z czego cieszyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alexw200 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Nie do końca "wkrętka" była udana, bo zapytałam, czy to primaaprilisowy żart. Nie odpisywałeś, a było niewielkie ryzyko, że to prawda. Przecież rozsądny człowiek by sobie z takich rzeczy jaj nie robił. Gdybym ja napisała, że choruje na nowotwór i zbieram na leczenie, to byłby to podobnie durny żart. Ludzie, którzy chcieliby mi pomóc i przykładowo na allegro charytatywnym wystawili swoje koralowce zapewne nie poczuliby się ani trochę rozbawieni. U mnie zyskałeś tylko tyle, że jeśli następnym razem napiszesz, że pękło Ci akwarium i ryby śmigają po podłodze, to będę scrollować dalej. W końcowym efekcie nie masz się więc z czego cieszyć [emoji6] Racja koleżanko, scrolować i popkorn zajadać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Tu najłatwiej mnie łapać https://www.facebook.com/aleksander.smigielski.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boo12 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 No muszę przyznać, że straszny "suchar", tak jak piszę @Nik@ to tak jakby napisać na portalu o raku, że się go ma na prim-aprilis, raczej słabe jeśli o mnie chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr7 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 W dniu 2.04.2018 o 12:12, AnT napisał: Siema Szeryf Dobry numer z tym akwarium Pozdr. Że też nie skojarzyłem, imię, miasto, wielkość akwarium, poziom, wszystko się zgadza Cytuj Takie tam 53L, 50x30x35, Koralia Nano, Tunze 9001, kaskada HBL501, lampa LED, SPECTRA, 30W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 hehe 1 kwietnia można sobie na tyle pozwolić a że suchar to już inna sprawa trudno raz kozie śmierć. 3 godziny temu, piotr7 napisał: Siema Szeryf Dobry numer z tym akwarium Pozdr. A to ciekawe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 No ciekawe, bo jak widać Twój "super dowcip" zamiast wywołać śmiech wzbudził tylko podejrzenia. Tym tematem, jak widze, załatwiłes się nie tylko u mnie oj, udała Ci się ta wkrętka. Jako bicz na siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Ok niech tam . Same smutasy widzę tu. A jak ojcu to powiedziałem to jakoś trochę inaczej to wyszło . Dał się jednak nabrać i jednak śmiesznie było . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Nie będzie Ci śmiesznie, kiedy ryby pewnego dnia faktycznie będą śmigać po panelach, a tu znikąd pomocy... Tym pesymistycznym akcentem pożegnam ten temat, bo widzę, że przesłanie nie dotarło gdzie trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Mniej pewność iż 2 ani 3 kwietnia nie będę Tobie pisać iż mam piegi na twarzy skoro ich nie mam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nik@ Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Ryb na panelach też nie było. Daremne ze mną dalsze dyskusje, ale może znajdzie się ktoś, kogo Twój żart ubawil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Ok poddaję się . Sorry On raczej nie był do śmiechu . Tak po prost był aby ktoś się wkręcił . Szkoda tylko że nie był może śmieszny . I szkoda że nikt inny nie pofatygował się o śmieszny żart albo jaki kolwiek . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hartek Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Dajmy mu już spokój głupi żart , ma nauczkę przeprosił i stawia wszystkim browara [emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 12 postów które tylko wniosły to że w oczach innych staleś się mniej wiarygodny,a ciągniesz temat jak guma w majtach @BzykUdaj spokuj bo komus puszczą nerwy,a po co?nie lepiej bylo założyć temat moje 600l i wklejać fotki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Paragon Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Spokojnie nie bierz tego do siebie, robiac taki żart na forum akwarystycznym musiałeś sie liczyć z takimi konsekwencjami , z drugiej strony troche to przesadzone bo duzo osob pisało ze by pomoglo ale to ale tamto, wiec, poza tym to był prima aprilis mozna sie domyslec i zapytac na priv wiec odpuscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BzykU Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 Dla nie temat zamknięty nie udało się i trudno szkoda . Sorki jeśli ktoś poczuł się urażony . Nika przenieś temat do offa i zamknij na wieki wieków. Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2018 2 godziny temu, BzykU napisał: hehe 1 kwietnia można sobie na tyle pozwolić a że suchar to już inna sprawa trudno raz kozie śmierć. A to ciekawe ? Ano Zdjecia wydały Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach