Jukos Zgłoś Napisano 9 Września 2018 cześć, Kto z was używa lampki jak w tytule i może się podzielić ustawieniami/ programem? Z góry dziękuję i pozdrawiam mj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 9 Września 2018 serio, nikt nie używa lampy hybrydowej ATI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Pewnie ktoś używa ale zanim trafi na temat trochę więcej czasu musi upłynąć... Fajną lampkę sobie sprawiłeś. Ale z ciekawości moduły LED są dostępne jako część eksploatacyjna ? Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Odezwij się do @MiroZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Witam. Ja posiadam identyczną ale starszy model z diodą czerwoną, nowe posiadają purpurową.Moje combo to (Przód) Blue+ Coral+ --LED-- Blue+ Coral+ (Tył) Świetlówki i Ledy na 100% Ustawienia LED to RED:5 RB:255 BLUE:180 WHITE :180 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 9 Września 2018 Ja posiadam 4x24W+1x75WWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 10 Września 2018 11 godzin temu, chwialek napisał: Pewnie ktoś używa ale zanim trafi na temat trochę więcej czasu musi upłynąć... Fajną lampkę sobie sprawiłeś. Ale z ciekawości moduły LED są dostępne jako część eksploatacyjna ? Wiesz człowiek niecierpliwy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jukos Zgłoś Napisano 10 Września 2018 wielkie dzięki za odzew. czy możecie wrzucić grafy z waszymi ustawieniami? mj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 10 Września 2018 Moje ustawienia zamieszczam poniżej: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach