niwre37 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2018 edit : może poza tematem ale swoja droga jestem zdecydowanym zwolennikiem przywrócenia obowiązkowej służby wojskowej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mini Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2018 1 minutę temu, niwre37 napisał: edit : może poza tematem ale swoja droga jestem zdecydowanym zwolennikiem przywrócenia obowiązkowej służby wojskowej.. Skoro tak mówisz to najprawdopodobniej pamiętasz te czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m-babka Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2018 44 minuty temu, niwre37 napisał: edit : może poza tematem ale swoja droga jestem zdecydowanym zwolennikiem przywrócenia obowiązkowej służby wojskowej.. Jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SU1 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2018 Te kilka szczerbek nic nie zmienia w bezpieczeństwie , wizualnie ... i tak nie widać w trakcie użytkowania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mini Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2018 (edytowane) Firma zwróciła mi około 20% wartości akwarium. Sprawa rozwiązana szybko i sprawnie,jednak miałem wrażenie że firma chciała mi wcisnąć takie akwarium, i liczyła na to że to przemilczę. Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Mini (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zybcio Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 mam podobny problem co Mini. Zbiornik nie wyszczerbiony ale ma 3 rysy na przedniej szybie ( opti). Trudno mi ocenić jak głębokie są te rysy, nie mam sprzętu aby zmierzyć. jedna z rys jest na dole zbiornika. Odbierałem zbiornik osobiście i niestety zauważyłem dopiero po przywiezieniu i postawieniu na stelażu. Może ktoś z forumowiczów podpowie, czy jest to tylko kwestia estetyki, czy też niebezpieczeństwo pęknięcia szyby. Zbiornik 350 l, przednia szyba długość 140 cm, wysokość 40 cm. producent przyjął reklamację ale nie mam chęci wszystkiego demontować i wozić do naprawy. Z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
@Pawel Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 20 minut temu, Zybcio napisał: mam podobny problem co Mini. Zbiornik nie wyszczerbiony ale ma 3 rysy na przedniej szybie ( opti). Trudno mi ocenić jak głębokie są te rysy, nie mam sprzętu aby zmierzyć. jedna z rys jest na dole zbiornika. Odbierałem zbiornik osobiście i niestety zauważyłem dopiero po przywiezieniu i postawieniu na stelażu. Może ktoś z forumowiczów podpowie, czy jest to tylko kwestia estetyki, czy też niebezpieczeństwo pęknięcia szyby. Zbiornik 350 l, przednia szyba długość 140 cm, wysokość 40 cm. producent przyjął reklamację ale nie mam chęci wszystkiego demontować i wozić do naprawy. Z góry dziękuję Pakować i do wymiany szkło. Widać odprysk, ja by wymieniał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zybcio Zgłoś Napisano 26 Grudnia 2018 Dzięki Paweł za poradę. jestem Świeżak i nie mam doświadczenia. po Świętach oddaję baniak do naprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach