Kamil M Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Kupiłem dzisiaj tą pompę. Po 10 min już się wyłączyła i zapaliła się czerwona dioda warning. Zresetowałem i na razie kręci 2 godzinę. Czy one naprawdę się tak psują? Przeszukałem forum i piszecie o usterkach takich jak moja, ale chciałbym poznać skalę bo w tej chwili moge jeszcze ją zwrócić ze 100% zwortem kasy Z góry dzieki Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Kamil M (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Mam ją od ponad roku. Dużo zależy od dokładności i staranności przy czyszczeniu. Mi ciągle działa i moim zdaniem to trochę przesadzone z tymi awariami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 Hej... Mam ja od dluzszego czasu i mialem problem z halasem po czyszczeniu i powtornym zlozeniu. Musialem ja troche powyginac by wszystko zaskoczylo i z czasem sie uspokoila... Jezeli chodzi o czyszczenie to moja wcale go nie potrzebowala, ot tak z ciekawosci ja rozebralem... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2019 ja mam taka z rok czasu i nie czyściłem ani razu działa bez problemowo no chyba ze jako czyszczenie liczyć umycie w zlewie to z 2 x ale nic nie wyjmowałem itp. u mnie ślimaki czyszcza a pompa działa jak na poczatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldek123blau Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2019 Miałem przez rok dwie sztuki najmocniejsze i wszystko było ok po za hałasem dlatego zamieniłem na tunze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach