MiroZ Zgłoś Napisano 21 Lipca 2019 Witam. Co to za glon?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 21 Lipca 2019 Według mnie to derbesia. Lecz pewność będziesz miał jak zobaczysz pod mikroskopem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 21 Lipca 2019 ok. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 21 Lipca 2019 ...albo bryopsi. Tak czy inaczej, sądząc po "zwartości" dywanu glonowego na zdjęciu, masz przerypane. Często przedmuchuj, żeby się syf nie zbierał w glonach, dawaj bakterie, u mnie pomogło też vsv w małych ilościach (choć nutrienty miałem na zero, ale przy glonach to normalka). Możesz też pomyśleć o wprowadzeniu jakiegoś innego makroglona jako konkurencja. Cytuj http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 W środę mija 2tyg. od podania flukonazolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 Będziesz kontynuował terapię? Postęp jest wyraźny ale w sumie sporo jeszcze zostało Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiroZ Zgłoś Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Będę czekać 4 tyg. Pierwsza dawka poszła 2800mg (8mg/l) po tygodniu dodałem jeszcze 700mg bo mi zostało. To na 100% Derbesia dłużej schodzi. Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez MiroZ (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach