atk Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2019 Dzień dobry wszystkim Prośba jeśli to możliwe o wszelkie uwagi i spostrzeżenia względem projektu ułożenia skały??? Wymiar konstrukcji skał około 100x32x28h Akwarium 150x46x46 Z góry dziękować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nod85 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2019 Jeśli akwarium jest widziane z każdej strony to ok. Jeśli z tyłu masz ścianę to szedłbym w konstrukcje zakrywającą szybę - nie trzeba jej czyścić z alg wapiennych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 Jeżeli masz tam MarcoRoc namocz ja i porządnie wyszoruj szczotką. Jest na niej sporo pyłu pozostałego po produkcji. Strasznie zmętni wodę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 mi się podoba:) Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atk Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 Starałem się dać w miarę płaskie miejsce na korale oraz jamy i przejścia dla rybek Skała była płukana i leżała w solance u dostawcy - wyciagalismy prosto z wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturro Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) To wąskie i płytkie akwarium; rozważ kawałki skały tzw shelfs i jedną typu branches. Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez Arturro (wyświetl historię edycji) Cytuj https://youtu.be/vUXtXqeTgv4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach