elespero Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 Mam okazję kupić za dobre pieniążki używanego maxspecta razora.Używany był przez 3 lata na Max 80 %.Czy taka lampa nadaje się jeszcze do użytku? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 weź do ręki i sam oceń - to chyba logiczne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FajnyRadziu Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 8 minut temu, elespero napisał: Mam okazję kupić za dobre pieniążki używanego maxspecta razora. Używany był przez 3 lata na Max 80 %. Czy taka lampa nadaje się jeszcze do użytku? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Żywotność Led to jakieś 40-50k godzin. Jeśli lampa wygląda ok to nie widzę problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 weź do ręki i sam oceń - to chyba logiczne ?Bardzo logiczne. Ręka sprawdzę sprawność diody?Problem jest w tym że lampa jest na wysyłkę. Nie mam możliwości odebrania osobiście. Nie opłacalne.Stan techniczny bardzo dobry. Wszystko działa i wygląda dobrze. Tylko czy po tych 3 latach te diody nie świeca dużo słabiej? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 26 minut temu, elespero napisał: Tylko czy po tych 3 latach te diody nie świeca dużo słabiej? żywotność diod to jakies 10 - 12 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 żywotność diod to jakies 10 - 12 latCzyli teoretycznie nie ma przeciw wskazań.. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2020 Ogólnie sprawdź, czy wszystkie diody świecą, czy wszystkie z danego kanału świecą z taką samą mocą oraz czy nie ma na nich żadnych przepaleń. Jeśli poza tym lampa nie ma śladów zalania, nie jest uszkodzona mechanicznie to bym nie miał oporów i bym ją brał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrs Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 16 godzin temu, elespero napisał: Mam okazję kupić za dobre pieniążki używanego maxspecta razora. Używany był przez 3 lata na Max 80 %. Czy taka lampa nadaje się jeszcze do użytku? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka To te z Rzeszowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 To te z Rzeszowa? Nie. W De. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrs Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 3 godziny temu, elespero napisał: Nie. W De. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Jak za dobre pieniądze i ledy działają to bierz. W razie w zawsze ledy możesz wymienić bo i tak już po gwarancji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 Jak za dobre pieniądze i ledy działają to bierz. W razie w zawsze ledy możesz wymienić bo i tak już po gwarancji Wychodzi za 600zl. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 31 minut temu, elespero napisał: Wychodzi za 600zl. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Brałbym jak dziadek emeryturę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrs Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 (edytowane) 2 godziny temu, =Fresz= napisał: Brałbym jak dziadek emeryturę dokladnie, jak za darmo a ktory model i ile w? Edytowane 30 Stycznia 2020 przez piotrs (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 2 godziny temu, piotrs napisał: dokladnie, jak za darmo a ktory model i ile w? 180w i 15000k, to jest ten starszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrs Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 29 minut temu, elespero napisał: 180w i 15000k, to jest ten starszy? to spokojnie bierz na olx wystawiony jest taki za 1250 chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 6 godzin temu, piotrs napisał: W razie w zawsze ledy możesz wymienić bo i tak już po gwarancji spoczko tylko £115.00 za "klaster" chyba że znajdziesz kogoś co wymieni pojedynczego leda https://maxspect.co.uk/product/160w-16k-to-180w-15k-r420r-upgrade-kit/50/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robbi2708 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 15 minut temu, silvia napisał: spoczko tylko £115.00 za "klaster" chyba że znajdziesz kogoś co wymieni pojedynczego leda https://maxspect.co.uk/product/160w-16k-to-180w-15k-r420r-upgrade-kit/50/ Pojedyncze diody wymienia się bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2020 spoczko [emoji4] tylko £115.00 za "klaster" chyba że znajdziesz kogoś co wymieni pojedynczego leda https://maxspect.co.uk/product/160w-16k-to-180w-15k-r420r-upgrade-kit/50/ Ta cena to za cały komplet. I tu również. Soczewkami.Sam klaster około 40€ gdzieś widziałem. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach