arrowb Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Hej, kupiłem ostatnio worki na siporax, ale nie budzą mojego zaufania. Wyglądają jak worki na ziemniaki, czy można ich używać - używa ktoś? Sklep sprzedaje jako worki na siporax. Cytuj Pozdrawiam Bartosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Przecież to zwykły worek raszlowy wykonany z polipropylenu. Niezły ten sklep...Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arrowb Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Bylem mega zaskoczony gdy przyszły. Cytuj Pozdrawiam Bartosz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Bartku.. chyba mnie pamięć nie myli. Co do worków pochwal się po ile kupiłeś. U mnie na sklepie po parę groszy je sprzedajemy.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Śpiesz się powoli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klossowski Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 15 minut temu, Marqo napisał: Co do worków pochwal się po ile kupiłeś. U mnie na sklepie po parę groszy je sprzedajemy. W Salariasie są mniejsze po 3, większe po 3.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 (edytowane) hahaha też je kiedyś kupiłem ale leżą nadal nie wykorzystane, nie wzbudziły zaufania. Jak przyszły to sam z siebie się śmiałem, zresztą nadal tak jest gdy tylko sobie przypomnę mój jakże udany zakup. Edytowane 28 Grudnia 2020 przez chwialek (wyświetl historię edycji) Cytuj było: http://nano-reef.pl/...ki/page__st__20 obecnie: http://nano-reef.pl/topic/78892-45022313-katafalk-i-trumna-slona-kropla-z-popiolow/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klossowski Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 53 minuty temu, chwialek napisał: Jak przyszły to sam z siebie się śmiałem, zresztą nadal tak jest gdy tylko sobie przypomnę mój jakże udany zakup. To tak samo jak ja, z tą różnicą, że ja to kupiłem do panelu w 100 l akwarium Ale moje się nie zmarnowały, dałem mojemu ojcu na cebulę z ogródka i był bardzo zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dla syna Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Worek jak worek, nie wysypie się. Ale z tego co wiem to w sklepie rolniczym najmniejsze (chyba takie co na zdjęciu) są po 25-30gr za sztukę. Tylko w paczce jest 50szt i noe każdy rolniczy sprzedaje je po sztuce. Ale lepsze są takie https://allegro.pl/oferta/200-szt-poliestrowa-zlewozmywak-siatkowy-worek-si-10036253019?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_supermarket_utrzymanie_czystości_supermarket_cleaning_nca&gclid=Cj0KCQiAoab_BRCxARIsANMx4S5x2hCkaOB2o8onKWur_W2d6kVFC9Rasbp-ubudGsvQ9YjBIm5zzYEaApvtEALw_wcB I wychodzą jeszcze taniej. Ale fakt jest taki że niektóre sklepy to mają marżę w tysiącach % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Hej... Ja mam Siporax od Sera i sa one sprzedawane w siateczce o duzych otworach, dwa litry, dwie siateczki, jednak po dlugim czasie zaczely sie rozpuszczac i do dzisiaj nie wiem jak to sie moglo stac i co tam zaszla za reakcja... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pj007 Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2020 Też kupiłem ostatnio w Salariasie po 3 zł. Byłem mocno zaskoczony tym co przyszło. Ale mimo tego włożyłem siporax i do sumpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach