klocek1973 Report post Posted April 8, 2021 Witam wszystkich serdecznie mam takie pytanko gdzie i kto by wykonal by dla mnie zbiorniczek prosy ladny bez uciapaniem klejem itd :-) o wymiarach 180x60x60 + sump polecicie kogos ? W moim 300l juz sie zrobilo zaciasno :-) Zona jeszcze nic nie wie pewnie bedzie z tego powodu przeszczesliwa ze kase znowu sie wyda :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Steron Report post Posted April 8, 2021 (edited) Ja Ci polecam Erybkę mam już drugi zbiornik od nich i jestem bardzo zadowolony. Jednak czasem zdarzają im się wtopy jak każdemu (był tu taki temat na forum niedawno). Ludzie chwalą sobie też Przemka z Akwarium Szczecin. Edited April 8, 2021 by Steron (see edit history) Quote Akwarium: za małe Share this post Link to post Share on other sites
bmirek1 Report post Posted April 8, 2021 Równiez polecam Erybke mam od nich zbiornik ze stelarzem i zabudowa -wykonanie pełna profeska Quote Share this post Link to post Share on other sites
pabloto Report post Posted April 8, 2021 Odebrałem ostatnio kostkę z e-rybki bardzo ładnie została sklejona. To mój drugi zbiornik od nich polecam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dale Report post Posted April 8, 2021 Jak taki gabaryt, to tylko Przemek ze Szczecina, miałem jego cztery zbiorniki - sumpów nie liczę, polecam. Szkoda iść w półśrodki - życie jest na to za krótkie Quote 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Share this post Link to post Share on other sites
andzior70 Report post Posted April 8, 2021 (edited) Widziałem kilka zbiorników klejonych przez CrazyCoral, są czyste,prosto i dobrze sklejone. Nie wiem jak z dostawą. Edited April 8, 2021 by andzior70 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kapsel1981 Report post Posted April 9, 2021 Ja też mam od Przemka ze Szczecina. Zbiornik mega dobrze zrobiony, ale pamiętaj że musisz zamówić z odpowiednim wyprzedzeniem, bo on lub niedotrzymywać terminów. Jak to akceptujesz to ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jar2789 Report post Posted April 9, 2021 Przemek Akwarium Szczecin! Świetny fachowiec Widziałem wiele szkiełek od niego i to jest po prostu mistrzostwo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sosna Report post Posted April 9, 2021 TYLKO akwarium szczecin od Przemka. Terminy się przeciągają ale robota jest arcymistrzowska.Czlowiek z pasją na robocie.Maybachy wśród akwariów. Wiadomo że na każdego Maybacha trzeba poczekać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
klocek1973 Report post Posted April 10, 2021 Dzieki wielkie wszystkim za podpowiedzi pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites