Hoom Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2021 Kupiłem na ebay D-D H2Ocean P4 Pro Dosing Pump . Sprzedający chyba chciał mnie naciągnąć na kasę bo napisał ze pompa jest nowa . Niestety po tym jak do mnie przyszła okazało sie ze nie łączy sie z netem . Po wciśnięciu przycisku reset , resetuje pompę ale nie przechodzi w tryb łączenia . Napisałem do gościa i odrazu oddał mi kasę a pompy nie chce by mu odesłać , dziwne . Musiał wiedzieć ze nie działa . I tak zostałem z pompą która wyglada na nówkę i nic mnie nie kosztowała . Ktoś wie czy to można naprawić szkoda mi ją wyrzucić . Ma ona z prawej strony wejścia na dwa kable sieciowe może jest możliwe by sparować dwie pompy kablem . Kupiłem następną będzie u mnie za tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 @Hoom opisz co się dzieje po naciśnięciu przycisku reset. Słychać jakiś dźwięk? Czerwona dioda miga/jak miga? Z mojego krótkiego doświadczenia mogę podpowiedzieć, że aby się połączyć z tą pompą to: W uprawnieniach aplikacji zezwolić na dostęp do lokalizacji Zainstalować i korzystać z aplikacji kamoer remote. To samo ale bezpośrednio od producenta. Trzeba cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoom Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 2 godziny temu, dadario napisał: @Hoom opisz co się dzieje po naciśnięciu przycisku reset. Słychać jakiś dźwięk? Czerwona dioda miga/jak miga? Z mojego krótkiego doświadczenia mogę podpowiedzieć, że aby się połączyć z tą pompą to: W uprawnieniach aplikacji zezwolić na dostęp do lokalizacji Zainstalować i korzystać z aplikacji kamoer remote. To samo ale bezpośrednio od producenta. Trzeba cierpliwości. Mam oprócz tej jeszcze trzy takie pompy tak ze trochę widm jak je ustawić z tą coś jest nie tak choć nie kumam co . Po wciśnięciu przycisku reset 6 se następuje dwukrotnie piknięcie czyli ok ale następnie gaśnie i nie mruga czerwona dioda w zaden sposób ani wolno ani szybko . Co jest jeszcze dziwne po krótkim wciśnięciu przycisku reset zaczyna szybko migać czerwona dioda . Na żadnej innej tak nie nam . z telefonu w ustawieniach sieci nie znajduje tej pompy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dadario Zgłoś Napisano 30 Czerwca 2021 @Hoom to zmienia trochę postać rzeczy. Myślałem, że tak jak ja masz z tym pierwszy kontrakt. Mam nadzieję, że uda Ci się to uruchomić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felix Zgłoś Napisano 1 Lipca 2021 jakby nie było, masz za darmo dawce części dla pozostałych pomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach