Darek85 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 Mam pytanie do użytkowników rollermat-ów. Stawiam nowy zbiornik i zastanawia mnie jak rozwiązać spływ wody z rewizji. Główny spływ wchodzi w rollermat a co z rewizją? Pozostawić poza rollermat? Czy może ktoś to jakoś u siebie rozwiązał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romi Zgłoś Napisano 12 Września 2021 WitamJa Ja mam poza Rollermatem i wydaje mi się to dobrym to związaniem. Wysłane z mojego CPH2025 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 12 Września 2021 Cała idea rewizji polega na tym że nie będzie niczym obciążona. To tylko awaryjny spływ. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 12 Września 2021 W takim razie nie będę kombinować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JerzyB Zgłoś Napisano 12 Września 2021 Witam Jam mam rewizję przez rollermat. , ale tylko dlatego , że to DIY i zrobiłem miejsce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach