dale Zgłoś Napisano 2 Lutego 2022 Poszukuję od jakiegoś czasu kilku sztuk koników morskich, z rodzajów popularnych, celem odświeżenia stada i uzupełnienia, bo niestety kilka sztuk od czasu wpuszczenia odeszło na wieczną rafę (aiptasia, czy zbytnie zaufanie do boxfisha) - były to na tyle odosobnione przypadki i powód był zidentyfikowany, że mam nadzieję iż nie powtórzy się w przyszłości. No i przypuszczam że wiek koników tez miał znaczenie. Niestety w polskich sklepach nie ma śladu po konikach, hodowli nie znam (Ihtio nie prowadzi...:( ). A jak pojawiają się oferty "na zamówienie", to cena przekracza tysiąc pln, no i jakieś mało konkretne te rozmowy - słowem, typowi janusze byznesu - chcieli by zarobić, ale nie bardzo wiedzą jak... Jak by komuś wpadła w oko jakaś oferta bądź informacja o hodowli w Polsce, gdzie można kupić, był bym bardzo zobowiązany za pomoc. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docentos Zgłoś Napisano 2 Lutego 2022 Na sklepie mają w akwarium, więc pewnie dojście też. Ale nie wiem jak u nich z wysyłaniem zwierząt, bo ja kupuje u nich w stacjonarnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 2 Lutego 2022 Brak wysyłki to nie problem, jak bym się dogadał, można się przejechać A i rodzinę mam, więc ostatecznie na pkp by box podali... Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
docentos Zgłoś Napisano 2 Lutego 2022 Jak już znajdziesz, daj znać, bo sam jestem ciekaw. Może się komuś ta informacja przyda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati21 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2022 W akwa-marin mają 3 szt żółtych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jar2789 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 Coś się zmieniło w tej kwestii? Też szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osiem123 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 w Zabrzu Widziałem , bodajze Hippocampus reidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek40 Zgłoś Napisano 25 Marca 2022 ten gość hoduje kudy można się z nim dogadać https://www.facebook.com/Konik-morski-hippocampus-161038931160674 Cytuj windsurfer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach