Laszek Zgłoś Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Witam, przy myciu chciałem strzepnąć wodę z wirnika igiełkowego i my wyleciał z ręki i pękł. Pytanie czy da się to jakoś na szybko do czasu zamówienia nowego skleić? Wirnik jest plastikowy z pompy deltec dcc2 z odpieniacza deltec mce 601. Wysłane z mojego V2110 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lutego 2023 przez Laszek literówki (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wwo Zgłoś Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Spróbuj bisan z marketu, ale czy na dłuższą metę wytrzyma nie wiem, ale jest cholernie mocny Edytowane 18 Lutego 2023 przez wwo (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alddo Zgłoś Napisano 18 Lutego 2023 Raczej nie kleił bym wirnika, Poczekać na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laszek Zgłoś Napisano 18 Lutego 2023 Skleiłem super glue co miałem pod ręką o tej godzinie, teraz będę szukał zapasowego. Od 30 minut chodzi, na razie na biegu 1 z 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laszek Zgłoś Napisano 19 Lutego 2023 Minęła doba, kręci jak szalony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 20 Lutego 2023 Witam. U mnie było podobnie. Użyłem kropelki i przez dwa lata chodzi bez zastrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach