Kirzan Report post Posted March 1 Chciałbym żebyście dla mnie i wielu przyszłych nowych forumowiczów podzielili się sprawdzonymi przez was sposobami walki z dino. Wiem że temat wałkowany wiele razy i od wielu czynników zależy. Ale myślę, że wasze porady będą lepsze niż sięganie po chemię. I napiszcie jak długo walczyliście z tą plagą? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
kokomag Report post Posted March 2 Kolego poszukaj na forum tematow bylo milion o tym Quote Share this post Link to post Share on other sites
berklej Report post Posted March 12 28 C przez około tydzień i po dino Quote początek 300 l Share this post Link to post Share on other sites
wwo Report post Posted March 12 2 godziny temu, berklej napisał: 28 C przez około tydzień i po dino Stosowałeś, czy tylko słyszaleś? Quote Share this post Link to post Share on other sites
berklej Report post Posted March 12 3 minuty temu, wwo napisał: Stosowałeś, czy tylko słyszaleś? tak stosowałem i to z powodzeniem Quote początek 300 l Share this post Link to post Share on other sites
wwo Report post Posted March 12 (edited) Ale później pewnie powracało? Czy ten zabieg na długo niszczy? Edited March 12 by wwo (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kirzan Report post Posted March 12 Ciekawe nie słyszałem o takim sposobie na walkę z dino. A jak korale i ryby to przeżyły. Quote Share this post Link to post Share on other sites
karoll Report post Posted March 13 ja mam młody zbiornik (4 m-ce ) i temp ok 27-28 C i mogę powiedzieć ze dino jak narazie pod kontrolą ale nie ginie całkowicie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kirzan Report post Posted March 13 Dobrze wiedzieć zawsze to jest to lepsza walka niż chemia. Narazie mam dino w odwrocie, lecz lps-y które miałem dino mi zadusiło i to już nie pierwszy raz. Quote Share this post Link to post Share on other sites