Dexter2k13 Report post Posted September 6 Witam. Pękł mi grzebień w pół, rano wstaje i widzę, że wisi sobie oparty o korale. Czy Jest jakiś klej, co mógłby szybko skleić to i nie narządzić żadnych szkód? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
kokomag Report post Posted September 6 rozumie ze plastikowy? jak masz lutownice to go poprostu na cieplo zalatw:) Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnT Report post Posted September 6 (edited) 55 minut temu, Dexter2k13 napisał: Witam. Pękł mi grzebień w pół, rano wstaje i widzę, że wisi sobie oparty o korale. Czy Jest jakiś klej, co mógłby szybko skleić to i nie narządzić żadnych szkód? Pozdrawiam Siema . Poszukaj w domu lub na działce lub w piwnicy czy nie masz itp . Albo idź do Siatka plastikowa 0.6x5 m zielona - Leroy Merlin Utnij pasek na wymiar idealnie wchodzi w otwór gdzie grzebień wciskasz , też mam tak u siebie jak przy remoncie gdzieś posiałem za podałem pasek siatki i tak mam do dziś ponad rok i działa . Edited September 6 by AnT (see edit history) Quote ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Share this post Link to post Share on other sites
mazmaciek Report post Posted September 7 ta siatka nie lubi promieni UV . U mnie w ogrodzie rozpadła się po kilku latach wiec chyba dobrze ją wymieniać Quote Nowe większe gruzowisko https://nano-reef.pl/forums/topic/120783-nowe-większe-gruzowisko-144-l/ Share this post Link to post Share on other sites
Dexter2k13 Report post Posted September 17 mi grzebień nie wyskoczył z prowadnicy, tylko ta plastikowa prowadnica pękła w pół . Na razie nie ruszam tego, niestety nie wiem czy mandaryn nie wpadł mi do komina, bo nie widzę go od paru dni. Quote Share this post Link to post Share on other sites