mazmaciek Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2024 a masz już filtr? Cytuj 80) Trzecie gruzowisko, mniejsze, tańsze z miękasami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2024 W dniu 23.03.2024 o 18:43, Seweryn_ napisał: full optiwhite Jak na oryginalne Opti to trochę za bardzo zielonym kolorem bije na zdjęciu. Ale to typowa praktyka firm, uzywają zwrotu "szkło typu optiwhite", czyli o obniżonej ilości związków żelaza (jak dobrze pamiętam). No ale przy tej wielkości przeszkadzać nie będzie. Właśnie dlatego ja zamawiałem w Szczecinie :). Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2024 Ładnie wygląda, to następny dobry wykonawca na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilKr Zgłoś Napisano 18 Stycznia (edytowane) Ja o tym producencie nie mam dobrej opinii. Zaliczka przelana, czas realizacji miał być 2-4 tygodnie a teraz mija 6 tygodni. Po przelaniu zaliczki kontakt z wykonawcą się urwał, nie odbierają telefonu, nie odpisują. Sprawa trafia na policję. Wiem że post stary, ale pisze żeby ostrzec innych przed tym wykonawcą. Edytowane 18 Stycznia przez KamilKr (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 18 Stycznia 22 minuty temu, KamilKr napisał: Ja o tym producencie nie mam dobrej opinii. Zaliczka przelana, czas realizacji miał być 2-4 tygodnie a teraz mija 6 tygodni. Po przelaniu zaliczki kontakt z wykonawcą się urwał, nie odbierają telefonu, nie odpisują. Sprawa trafia na policję. Wiem że post stary, ale pisze żeby ostrzec innych przed tym wykonawcą. Próbowałeś zadzwonić z innego numeru? Może coś się tam stało, albo mają okres urlopowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilKr Zgłoś Napisano 18 Stycznia Próbowałem, telefon wyłączony. Zostałem poinformowany o opóźnieniu z informacją że do końca tego tygodnia akwarium będzie dostarczone jednak od ponad tygodnia znowu całkowity brak kontaktu. Opóźnienia rozumiem ale brak kontaktu i kłamstwo już nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 18 Stycznia 5 minut temu, KamilKr napisał: Próbowałem, telefon wyłączony. Zostałem poinformowany o opóźnieniu z informacją że do końca tego tygodnia akwarium będzie dostarczone jednak od ponad tygodnia znowu całkowity brak kontaktu. Opóźnienia rozumiem ale brak kontaktu i kłamstwo już nie. Firma nie publikuje ani na FB ani na Insta od września. Może się zamknęła Może na urlopie, a może był wypadek. Najlepiej podjechać by tam było, ale masz kawałek. Popytaj na FB na jakiś grupach, może jest ktoś z opola i zna temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilKr Zgłoś Napisano 18 Stycznia Nie wiem czy mają jakieś powiązanie z firmą Aquadebo, ale widzę akwaria Aquadebo na 67Diamant youtubie. Jeżeli to ta sama firma to widzę że brak kontaktu to ich praktyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 18 Stycznia Diamant produkuje dla aquadebo na wymiar. Masz jakiś rachunek na tą zaliczkę? Czy tak jak inni robili, na słowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamilKr Zgłoś Napisano 18 Stycznia Dokument z nr zamówienia, opisem zamawianego przedmiotu, kwotą oraz danymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach