bilu771 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia Witam. Dawno mnie nie było. Ale do sedna. Posiadam Hanke na fosforany HI774. Mierzę co tydzień i wynik raz jest 0,05 a za tydzień 0.22 a za godzinę 0.88 co jest nie tak? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Sierpnia Zmiana tygodniowa z 0,05 na 0,22 brzmi całkiem realnie. Bardziej martwi mnie ta zmiana godzinna. Prawdopodowbnie nie robisz tak samo testów za każdym razem - np masz porysowaną (albo brudną) kuwetę i za każdym razem inaczej ją wkładasz. zaznacz pisakiem i zawsze tak samo ustawiaj. Sprawdź też na nowych sachetkach. Może masz jakąś wadliwą serię. Ewentualnie zmien baterie na nową. A jak nie to już chyba to problem urządzenia. Może porównaj z innym. Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
banny Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 47 minut temu, bilu771 napisał: Witam. Dawno mnie nie było. Ale do sedna. Posiadam Hanke na fosforany HI774. Mierzę co tydzień i wynik raz jest 0,05 a za tydzień 0.22 a za godzinę 0.88 co jest nie tak? Pozdrawiam. Ja swoją właśnie oddałem na gwarancję do sklepu. U mnie potrafiła być rozbieżność po 5 minutach. najpierw 0 a za chwilę 60. Hanka HI736 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach