AnT Report post Posted August 14 (edited) Witam , możecie pokazać(foto) swoje euphyllia glabrescens (kolor bez znaczenia ) jak już są u was w akwarium minimum trzy miesiące .Interesuje mnie foto z bocznej strony ( zapodałem przykładowe z neta ) nie z góry korala . I czym palicie na akwa Led , T5, HQ lub Led/T5 (hybryda ) .Dzięki ps Moja z paru byle co nie którym na wątrobie nie siedziało i czytali ze zrozumieniem(myśleniem) . Edited August 14 by AnT (see edit history) Quote ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 14 Witam Piękna fotka , jakim sprzętem robiona i przy jakim świetle? Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ironista Report post Posted August 14 31 minut temu, JerzyB napisał: Witam Piękna fotka , jakim sprzętem robiona i przy jakim świetle? Pozdrawiam Przecież napisał, że zapodał przykładowe z neta. Quote I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 14 To może by pokazał swoją Quote Share this post Link to post Share on other sites
AnT Report post Posted August 14 21 minut temu, JerzyB napisał: To może by pokazał swoją Jak zawsze , byle nabić licznik Quote ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Share this post Link to post Share on other sites
JerzyB Report post Posted August 14 1 minutę temu, AnT napisał: Jak zawsze , byle nabić licznik Nie wiem po co nabijać może wytłumaczysz , a swoją drogą chcesz fotki , a swojej nie pokażesz ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zygmunt_b Report post Posted August 20 DIY led. Quote Share this post Link to post Share on other sites