adrianpotocki Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 co za niefart Chcialem w ostatniej chwili zaatakowac. Ale zapytalo mnie o jakies potwierdzenie transakcji - pierwszy raz w zyciu widzialem cos takiego (a bylem nie zalogowany) i co ? - d*pa, za nim przebilem sie przez to potwierdzanie, bylo juz pozamiatane. Gratuluje wygranej aukcji !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 Adrian. Od 3 lat jest tak że jak jest WOŚP to deklaracje zakupu powyżej tysiąca muszą być potwierdzone. Często było tak że niestety ludzie licytowali i potem....... #317053 cris6 :chciałem tu na forum podziękować za wspaniałą walkę Snakecharner oraz Przemkowi za aukcję WOŚP ale do rzeczy wygrałem :):):):):) Szliście ładnie - łuska w łuskę Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 Ano w tym roku chciałem więcej dać na dzieciaki - i jeszcze świecidełko mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 #317053 cris6 :chciałem tu na forum podziękować za wspaniałą walkę Snakecharner oraz Przemkowi za aukcję WOŚP ale do rzeczy wygrałem :):):):):) Witam Walkę obserwowałem - zacięta do ostatniej chwili - serdecznie gratuluję zwycięzcy Zwycięzcę proszę o kontakt ze sklepem. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w aukcji. Sie ma Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2011 A ja dziękuję StarFish-owi za walkę Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cris6 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2011 Na jakiej wysokości macie lampy od lustra wody ? bo jak patrze na zbiornik Efendiego to ma drugie tyle co ja czy jest jakaś zalecana wysokość Cytuj https://www.youtube.com/channel/UC5QidZjS_WmL9mQVs4lSC3Q Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2011 Ja mam na takiej żeby swobodnie łapę wkładać do zbiornika (jakieś 15cm) Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2011 @cris6 Wysokość zawieszenia zależy od tego czy lampa jest wyposażona w soczewki skupiające światło(40 lub 60 stopniowe) lub też nie. Na poniższym banerze ( ) widzisz Deimosa nad akwarium z LPSami - i są tam panele 160W - lampa wisi jakieś 50cm na wodą - i dla LPSów jest to wystarczające - zbiornik ma 200x100cm. U efendiego Phobos ma zainstalowane soczewki - lampa wisi jakieś 20-25cm nad wodą - i pracuje na 80% mocy. pozdrawiam Przemek Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
premiero Zgłoś Napisano 26 Lutego 2011 #317053 cris6 :chciałem tu na forum podziękować za wspaniałą walkę Snakecharner oraz Przemkowi za aukcję WOŚP ale do rzeczy wygrałem :(:):):):) Też gratuluje koledze Mi w ostatniej minucie "wywalił" się router i nie zdążyłem przebić Cytuj 300x80x80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiann2 Zgłoś Napisano 3 Marca 2012 Postanowiłem odświeżyć trochę temat. Bardzo ciekawy opisujący działanie programów sterujących. Jako że zakupiłem lampę Metis 2x150 mam program w wersji 3ch Live Studio 8.1 jest w wersji angielskiej i nie daję rady w obsłudze tej że lampy. Czy użytkownicy tegoż właśnie programu w tej wersji mogliby się podzielić informacjami co i jak….. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaspy Zgłoś Napisano 6 Marca 2012 Postanowiłem odświeżyć trochę temat. Bardzo ciekawy opisujący działanie programów sterujących. Jako że zakupiłem lampę Metis 2x150 mam program w wersji 3ch Live Studio 8.1 jest w wersji angielskiej i nie daję rady w obsłudze tej że lampy. Czy użytkownicy tegoż właśnie programu w tej wersji mogliby się podzielić informacjami co i jak….. ? Myślałem że ktoś bardziej zaawansowany się odezwie to i ja bym się nauczył czegoś. Mam ten sam soft, tylko lampę w wersji R2 - z 8 kanałami. Napisz co już wiesz, a czego nie wiesz, to może coś podpowiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastiann2 Zgłoś Napisano 13 Marca 2012 Sprawdzałeś ile pobiera prądu Twoja R2? Jakiej mocy jest ta lampa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach