SkoczekPL Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 Jako że nie raz miałem problem żeby złapać jakiegoś mieszkańca akwarium, od wczoraj mam nową siateczkę na ryby Siatka "brytyjska" Może też ktoś ma Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 haha piekny kocur, ja mam tez siatke na ryby Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 No super! Też mam dwie siatki na ryby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 Lizard nie zaliczone To pies a nie kot. Ale chyba coś takiego jak moje Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madziorm Zgłoś Napisano 21 Lutego 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 14 Września 2010 Pojawiły się miłośniczki kotów - może dołożą zdjęcia futerek ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hatiras Zgłoś Napisano 15 Września 2010 Też mam siatkę, z tym, że już z sukcesami na koncie:) 2x Diademichthys lineatus i 1x Dolabella auricularia Cytuj Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kgb Zgłoś Napisano 15 Września 2010 To mój łowczy. Na razie złowił tylko kilka kiełbasek ale ostro trenuje. Tu wypatruje chrupek. Cytuj Czesc i dzieki za ryby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise Zgłoś Napisano 15 Września 2010 To jeszcze moje futro. Może nie wygląda, ale to typowy kot łowny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 15 Września 2010 Fajne te wasze, ale moja siatka to i na groźnego psa potrafi się rzucić. A codziennie rano czai się na babkę kopiącą i bawią się godzinami w "podpłyń do szyby a ja zapukam" ps: tak oceniając po wyglądzie Hatiras ma najcwańszego kota. Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 17 Września 2010 he,he jak widzę akwaryści to nie tylko miłośnicy rybek, ale i kotów u mnie po domu też przemyka się coś takiego pupilka żony , ulubieniec dzieci, tylko ja jestem ten niedobry jak ją przeganiam z akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kgb Zgłoś Napisano 17 Września 2010 @DarekB30 to twoje kocisko wygląda jak by miało ochotę na wieloryba Cytuj Czesc i dzieki za ryby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 17 Września 2010 #283657 kgb :@DarekB30 to twoje kocisko wygląda jak by miało ochotę na wieloryba w akwarium słodkowodnym miała sukcesy w połowach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 17 Września 2010 Fajne te wasze "sersciuchy" ale przez moja ex juz do konca zycia bede mial awersje do do kotow Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 17 Września 2010 Moja siatka jednak woli myszy Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik Zgłoś Napisano 17 Września 2010 wrzuć go do akwarium, węże pływają Cytuj Moje skromne 200L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdamB Zgłoś Napisano 17 Września 2010 #283728 Tofik :wrzuć go do akwarium, węże pływają Lepiej nie, bo wode spusci Cytuj Delta 72x72x50; LED Cree by Tomasz; Hydor Slim-Skim; 2x6055 + multi Znajdziesz mnie rowniez na: http://www.bractwo-s...forum/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hatiras Zgłoś Napisano 21 Września 2010 Kolejny sukces mojej siatki... Pseudocheilinus hexataenia:/ Przed zakupem babek chyba jednak przemogę się i przykryję zbiornik szybami:( Cytuj Zajęcie? Mieszam w wodzie, czasem wyławiając trupy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kgb Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Pięknie się prezentowała u Ciebie. Skoda rybki. Znając koty to pewnie myśli że On jako istota boska dostał od Ciebie 115 l miskę z jedzeniem Cytuj Czesc i dzieki za ryby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anczee Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Dołączam się do was kochani ze swoimi siatkami na rybki i nie tylko Oto i one Hektor Maine Coon wiek - 9 miesięcy Tu jak był malutki Tu kot pilnuje myszy I teraz wygląda tak : Kolejna jest Nisia nasza kochana dachówka wiek - 6 lat A tu atak z przyczajki ... na Niśke Cytuj Przebywając z kotem w bliskiej zażyłości można się nabawić kompleksu niższości nano-reef 20L kupiony-13.IX.2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Hektor Maine Coon ma w sobie niesamowity magnetyzm, naprawdę piękny kot. Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anczee Zgłoś Napisano 22 Września 2010 Dziękuje bardzo za miłe słowa Fakt jest taki że to niesamowity kotek ! Długo by pisać więc nie będę zanudzać w każdym razie nie wiedziałam że Maine Coon`y to taka wspaniała rasa ... coś niesamowitego jakie te koty są "ludzkie" ! Cytuj Przebywając z kotem w bliskiej zażyłości można się nabawić kompleksu niższości nano-reef 20L kupiony-13.IX.2010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 23 Września 2010 Anczee - koty masz wspaniałe! Ale dodatkowo zdjęcia robisz przepiękne:clapping Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kgb Zgłoś Napisano 23 Września 2010 Anczee - jakim obiektywem i przy jakiej przysłonie to było robione ? Możesz zdradzić ? Chodzi o pierwsze i drugie zdjęcie. Czy zdjęcie miało jeszcze jakąś obróbkę ? Światło zastane czy z lampą ? Cytuj Czesc i dzieki za ryby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MIchałK Zgłoś Napisano 23 Września 2010 A to moja akwarystka , bardzo smakuje jej woda z rośliniaka:) : Cytuj 60x60x50+sump 57l ,30 kg LR , 10 kg LS, LED Hydra 52 hd+ 2xT5 , jebao cp 25, Deltec 1351 , New Jet 3000 Nowa bańka Stara bańka - nie istnieje http://nano-reef.pl/topic/82915-akwarium-4000-l-w-pracy/page__st__20#entry888530 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach