piona Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 Piona Psiaki tutaj mamy --> http://nano-reef.pl/forums.php?m=posts&p=284896#284896 Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piona Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 Ale mój łapie ryby...oczywiscie jak jestem na Mazurach. Bo w domu to wszystko jest tylko i wyłacznie pod moją kontrolą(pomijam zone)...hihihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek911PL Zgłoś Napisano 15 Listopada 2010 To i ja pochwale się moimi siateczkami Norweski Leśny zwany Rudzielcem, oraz Syberyjski Neva Masquarade zwany Pitul lub Szogunek. Pozdrawiam Cytuj Laguna na wsi, a w niej rybki i korale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 radek911PL - cudne futra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 radek911PL Twój Neva Masquarade to kocur? szukam sprawdzonego kawalera dla naszej kotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 No no widzę że już ogłoszenia matrymonialne zaczynają się pojawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 Dla pupilki wszysko co najlepsze - Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_natalia Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 Pani Jadranka ok 7 miesięcy Pan Oskar 1.5 roku Pani Zara 3 lata ta pani sprawiła że w promieniu 100metrów od domu nie ma myszy bo przeważnie wszystkie są ułożone w rządku na wycieraczce pod drzwiami Cytuj odpieniacz i dolwajka już jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek911PL Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 #299293 DarekB30 :radek911PL Twój Neva Masquarade to kocur? szukam sprawdzonego kawalera dla naszej kotki Jakby to ująć. I tak i nie. W papierach ma, że kocur, ale kociaków już on mieć nie będzie. Pozdrawiam Cytuj Laguna na wsi, a w niej rybki i korale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DarekB30 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2010 #299402 radek911PL :Jakby to ująć. I tak i nie. W papierach ma, że kocur, ale kociaków już on mieć nie będzie. Pozdrawiam jak mogłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 Co do mojego kota (zdjęcia parę postów wcześniej) godzinę temu przy karmieniu i podniesionej pokrywie sprawdził małą rzecz. Okazało się że jednak nie umie pływać. Front kota w wodzie i parę litrów wody dookoła akwarium. Każdy kto ma kota wie jak wygląda hamowanie kota- po skoku tył był na krawędzi akwarium i cały ciężar ciała znalazł się w ogonie Po za wycieraniem wody i szokiem zwierząt (ryb i kota) strat brak. Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 O kurde Biedne futerko Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 E tam, wyliże się z tego Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j@cek Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 Nie będę się rozpisywał ile ja mam tych siateczek,to mój ostatni mot Maine Coon 7 sztuk. Moje kotki mają gdzieś akwarium i ryby,tak jak moje dzieci. Stary ma akwarium to niech sobie przy nim robi. Poz. J@cek Cytuj Zbiornik Zlikwidowany:((Ale jeszcze tu wrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 O no to teraz pojechałeś!!!!!!! :kapelusz Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 biore wszystkie:) Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j@cek Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 Mamy hodowle kotów MC tak że kotów jest więcej jak ryb. Cytuj Zbiornik Zlikwidowany:((Ale jeszcze tu wrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 #300549 LUK4344 :biore wszystkie:) No proszę A mówiłeś że jeden i już Łukasz 6 x ......... kilka extra zestawów dozujących by było Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LUK4344 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 szczerze, to myślę nad jakimś nadplanowym kociskiem, ale raczej coś bezsierstnego typu sfinks Cytuj Dystrybucja pomp perystaltycznych, pompy perystaltyczne pompy dozujące pompa perystaltyczna pompa dozująca systemy dozowania sprzęt akwarystyczny dozownik akwarystyczny automatyczna dolewka www.pompydozujace.com www.aqua-trend.pl Tanie pompy dozujące największy wybór fachowe doradztwo, dozowanie cieczy. Firma aqua-trend od lat zajmuje się budową indywidualnych systemów dozowania cieczy. Pompa jelitowa. levelautomatic shark poseidon doser one evolution Doser AT-1 automatyczna podiana wdy Converus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
j@cek Zgłoś Napisano 20 Listopada 2010 kwestia gustu,nie lubię małych kotów,mój 2 letni kocur waży 10 kg A co do sfinksów i dewon rexów to wydzielają nie przyjemny zapach śmierdzą. Cytuj Zbiornik Zlikwidowany:((Ale jeszcze tu wrócę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarykruk Zgłoś Napisano 21 Listopada 2010 J@cek jak by Ci zbywal jakiś kot to daj znać Cytuj Sto kilo szczęścia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewaise Zgłoś Napisano 21 Listopada 2010 j@cek - WOW 7 MCO. Śliczne futerka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kkriss Zgłoś Napisano 22 Listopada 2010 A to ciekawą rzecz powiedziałeś j@cek, bo ja mam devona i jakoś nie śmierdzi. Cytuj akwarium 150x80x60, schuran 150 , 2x160 BP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vria Zgłoś Napisano 22 Listopada 2010 #296234 kkriss :A to moja siateczka Prześliczna!!! jak jestem miłośniczką jednej psiej rasy to ten kot do mnie przemawia ciekawe, czy byłabym na takiego bezsierstnego uczulona też. Cytuj Krewetka modliszkowa Morskie fotki ReefMax Moja hodowla - Gotrek Bull Terrier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach